Type functie

Fulltime

Geplaatst op

12 dagen geleden

Beschrijving

DIT GA JE DOEN
Als Work Force Management Medewerker binnen onze klantenservice is het jouw uitdaging om het werkaanbod op korte en lange termijn zo goed mogelijk te voorspellen en personeelscapaciteit daar zo efficiënt mogelijk op in te zetten. In goede samenwerking met je collega’s in de frontoffice maak je de roosters op basis van je forecast en capaciteitsplan. Dit alles doe je zodat de bereikbaarheid van onze klantenservice goed is. Je bent een belangrijke schakel in onze klanttevredenheid! Je blinkt uit in het nemen van initiatief en borgt een goede samenwerking met je collega’s terwijl jij degene bent die op WFM vlak de koers bepaalt.

Dit zijn je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden als WFM Medewerker:

• Je stelt korte en lange termijn forecasts op
• Je monitort, analyseert en verbetert het capaciteitsplanmodel
• Je draagt zorg voor de capaciteitsplanning
• Je stemt de optimale balans tussen forecast en bezetting van +/- 110 collega’s actief af •Je maakt de roosters voor de frontoffice en beoordeelt en verwerkt verzoeken van collega’s ten aanzien van hun rooster
• Je draagt zorg voor de dagsturing, waarin capaciteit dagelijks optimaal wordt afgestemd op het aanbod (van calls, chat, e-mails, etc.)
• Je ontwikkelt en realiseert analyses en rapportages ten aanzien van de forecasting en planning, afgestemd op de informatiebehoefte van de afdeling

DIT BRENG JE MEE
• Je hebt een afgeronde HBO opleiding
• Je hebt minstens 3 jaar WFM ervaring opgedaan in een customer care omgeving
• Je bent een stevige persoonlijkheid die weet om te gaan met de uiteenlopende wensen en behoeften van je collega’s, terwijl je zelf de lead houdt op het WFM vlak
• Je bent stressbestendig, pro-actief en maakt makkelijk verbinding met interne stakeholders
• Daarnaast ben je resultaatgericht, zelfstandig, gestructureerd
• Tot slot beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden

WAT BIEDEN WIJ?
Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een fulltime dienstverband maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

WIJ ZIJN ENGIE
ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en biogas.

ZO KUN JE SOLLICITEREN
Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Nicole Bieshaar (Recruiter) per mail

nicole.bieshaar@engie.com

of telefonisch/whatsapp op 06-15095995. 

 

 

Staf_

Additional Information
  • Main Tile: #Staf_NL

Over het bedrijf

E
E
E
E

Engie Nederland

ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld.

ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

ENGIE Nederland
ENGIE is een services- en energiebedrijf dat de leiding neemt in duurzame verandering. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services (marktleider in technische dienstverlening) en ENGIE Energie. ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers.


Duurzame verandering
Samen met onze klanten en partners zijn we in staat om de energietransitie richting te geven en te versnellen. En dat doen we in de praktijk op tal van manieren. Van het ontwerpen en installeren van duurzame verlichting tot het ontwikkelen van grote innovatieve, technische oplossingen. Daarnaast dragen wij zorg voor de betrouwbare opwekking en levering van groene energie. Heel divers dus, en dat maakt het werken bij ENGIE ook zo mooi.

Waar je ons tegenkomt
Waar je ook bent in Nederland, de kans is groot dat je één van onze 6.200 collega´s ergens tegenkomt. Zo kun je onze drones zien vliegen bij het inmeten van bruggen en sluizen in Noord-Holland. Bouwen we een zonnepark in Nijmegen, maken we van Nieuw-Reijerwaard het meest duurzame bedrijventerrein van Europa. Of wie weet kom je één van onze accountmanagers tegen, die dag in dag uit onderweg zijn naar onze klanten om samen tot de beste invulling van hun energiebehoeften te komen.

Onze mensen
Vaak werk je in een team in een cultuur die no-nonsense en informeel is, met mensen op wie je kunt rekenen. Mensen die graag hun kennis en passie voor techniek en energie met je delen. Mensen die betrokken zijn. We praten wel de hele dag over techniek, maar in feite draait het bij ons om de mensen. Zonder de juiste mensen kunnen we onze klanten niet bieden wat ze van ons verwachten.

Wat wij bieden
Daarom vinden wij het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. En dat je arbeidsvoorwaarden in orde zijn. Naast 38 vakantiedagen en een goede pensioenregeling geven we je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en kansen om jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld met cursussen en opleidingen.  

Top Employer
ENGIE is een solide, betrouwbare werkgever met hart voor de medewerkers. Dit blijkt onder meer uit onze certificering als Top Employer. Op 7 februari 2019 maakte het Top Employers Institute de resultaten bekend van het jaarlijkse onderzoek onder een groot aantal werkgevers in Nederland. Wij zijn er trots op dat ENGIE dit jaar voor de derde keer op rij de Top Employers Nederland award heeft ontvangen. Volgens het Top Employers Institute scoort ons personeelsbeleid op alle fronten. Van talentontwikkeling tot integriteit en het creëren van een veilige werkomgeving.​

Bedrijfsgrootte

5000 t/m 9999 werknemers

Opgericht

2001