Salaris

20 - 20

Type functie

Contractpartij, Parttime

Geplaatst op

1 dag geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Ben jij een Verpleegkundige in hart en nieren en wil je graag extramuraal aan de slag? Ben jij op zoek naar een baan waar jij zelf bepaalt wanneer jij werkt in omgeving Utrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij jou
  • Bruto uurloon tussen €15,46 en €20,42
  • Werken op verschillende locaties
  • Reiskostenvergoeding
  • Zelf bepalen wanneer jij werkt
  • Onderdeel van een leuk team
Wie ben jij
  • Je bent in het bezit van een diploma Verpleegkundige (niveau 5)
  • Je bent bevoegd- en bekwaam voor alle verpleegtechnische handelingen
  • Je bent bereid om een VOG aan te leveren
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer
  • Je bent graag de spin in het web rond een cliënt én denkt graag mee over nieuwe ontwikkelingen
Wat ga je doen

Als wijkverpleegkundige indiceer, coördineer en verleen je intensieve zorg bij mensen thuis. Je werkt met verschillende disciplines zoals familie, huisarts, zorgverzekeraar of ziekenhuis, maar ook door optimale inzet van hulpmiddelen. Zo is maximale zelfredzaamheid voor de cliënt mogelijk te maken. Je kunt in de omgeving van Utrecht aan de slag, samen met een professioneel team van collega's in de wijk. Zo zorg je altijd voor de juiste zorg met een glimlach!

Waar ga je werken

Wanneer je als wijkverpleegkundige aan de slag gaat kom je op verschillende locaties. Je komt te werken in omgeving Utrecht, onder andere in Lopik.

Kun jij niet wachten om het wijkteam te versterken? Je kunt direct solliciteren! Wil jij liever eerst wat vragen? Dat kan, Mandy en Corelisa zijn bereikbaar op 030-2727203. Je kunt ook mailen naar: zorg.utrecht@tempo-team.nl

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

T
T
T
T

tempo-team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Opgericht

1969