geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Beschrijving

Als wijkverpleegkundige bij Pleyade Thuiszorg werk je vanuit een klein team, met een groot netwerk in de wijk. Vanuit onze woonlocaties in Arnhem ondersteun jij ouderen die in de buurt wonen. Kies voor een zelfstandige functie, met een flinke dosis samenwerking, waarbij jij er voor zorgt dat de cliënt altijd centraal staat. Kom kennismaken of solliciteer direct!

Dit is jouw baan

Je komt te werken in een klein team dat zich specifiek richt op ouderen die dicht bij een Pleyade-locatie in Arnhem wonen. Daarnaast werk je samen met collega’s buiten jouw team, zoals het centraal verpleegkundig team en de zorgteams van de locaties. De thuiszorg bij Pleyade is volop in ontwikkeling, dus je werk ook intensief samen in het Netwerk Thuiszorg en met casemanagers dementie.

Jouw doel is om elke dag het verschil te maken in het leven van de cliënten die in jouw wijk wonen. Jij bent degene die regelt, coördineert en de situatie van de cliënt voortdurend in de gaten houdt. Je kunt in acute situaties klinisch redeneren en op basis daarvan beslissen wat er moet gebeuren. Je voert triagetaken uit en verricht (complexe) verpleegtechnische handelingen. Je bent een coach voor de zorgmedewerkers op het gebied van verpleging, verzorging en begeleiding van cliënten. Je stimuleert, inspireert en motiveert jouw collega’s. Je kunt hierbij goed feedback geven en ontvangen.

Dit ben jij

Jij hebt het overzicht in elke zorgsituatie, weet wát er nodig is en op welk moment. Je zorgt dat alle betrokken collega’s precies weten wat er moet gebeuren. Je bent een netwerker in de wijk en hebt plezier in het coachen en begeleiden van collega’s. Jij houdt jouw vakkennis actueel en deelt deze graag, maar je leert ook van anderen. Je hebt affiniteit met belevingsgerichte zorg en bekijkt jouw acties door de ogen van de cliënt. Kwaliteit van zorg is iets dat jij koestert en bewaakt en waarin je continu zoekt naar verbetering.

Als collega ben je betrokken en zoek je de samenwerking op in jouw team om de beste zorg te kunnen en blijven bieden. Als mens ben je sociaal en ondernemend. Uiteraard beschik je over een hbo-diploma verpleegkunde en een geldige BIG-registratie. Bij voorkeur heb je ervaring in de thuiszorg. Voor deze functie is het noodzakelijk dat je een rijbewijs hebt en beschikt over een auto.

Dit bieden wij

Je krijgt een vast contract, inclusief twee maanden proeftijd, voor 16 tot 32 uur per week. Het salaris is conform cao VVT, FWG 50, maximaal € 3.818,87 op basis van 36 uur. Dit is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Inschaling zal passen bij de ervaring en kennis die je meebrengt.

Uiteraard kun je als medewerker van Pleyade kiezen uit extra arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld de uitruil reiskosten, sporten met korting en voordeel op diverse lidmaatschappen. Daarnaast kun je een nieuwe fiets, telefoon of computer voordelig aanschaffen.

Wil jij je graag verder ontwikkelen? Bij Pleyade kun je meewerken in projecten, leerling-verpleegkundigen en stagiaires begeleiden én krijg je ruimte om te leren via trainingen en opleidingen. Jij bepaalt je eigen koers en wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Enthousiast?

Kom kennismaken of solliciteer direct! Wij nemen binnen enkele dagen contact met je op om verder te praten. De procedure bestaat minimaal twee (online) gesprekken met onder meer een wijkverpleegkundige en andere collega’s uit het team. Een dag meelopen behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie over jouw mogelijkheden als wijkverpleegkundige bij Pleyade Thuiszorg kun je contact opnemen met Delphine Nyirabahizi, wijkverpleegkundige, via 06 1108 5575 of wijkverpleegkundige@pleyade.nl.
Een VOG en referentiecheck maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
We kijken uit naar je reactie!

Kijk voor meer informatie over Pleyade op pleyade.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Bron: Pleyade