geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Gorinchem, ZH

Beschrijving

Jij bent als Werkvoorbereider/Projectcoördinator een belangrijke schakel binnen dit bedrijf. Jij bent van A tot Z betrokken bij de verschillende projecten. Nadat jij het bestek hebt gelezen, zorg je ervoor dat de engineers het op papier kunnen zetten. Als de engineers het ontwerp hebben schakel jij met de opdrachtgever of het ontwerp naar wens is. Na goedkeuring van de opdrachtgever ga jij aan de slag met de productie. Je loopt het project door met de productieleider om te zorgen dat ze kunnen beginnnen. Tijdens het project zorg jij ervoor dat je altijd genoeg ploegen aan het werk hebt, en dat het materiaal op tijd op locatie is. Je schakelt met de uitvoering, opdrachtgevers en houdt de productie goed in de gaten.

Functie-eisen
  • HBO werk- en denkniveau
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Je weet van aanpakken
  • Kennis van RAW bestekken

Arbeidsvoorwaarden
De organisatie biedt een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden en stimuleert doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

Contactinformatie
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met:

Gijs Drenth
Telefoon: 0636153452
E-mail: gijs@nivelgroep.nl

Over Nivel
Dit is een organisatie wat zich bezig houdt op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Daarbij specialiseert dit bedrijf zich voornamelijk op het ontwerpen en de realisatie van civiele kunstwerken. Denk hierbij aan bruggenbouw, steigers, vlonders en de inspecties van deze kunstwerken.
Bron: Nivel