Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Werkvoorbereider gezocht voor gave civieltechnische projecten!

Informatie
Je bent als Senior Werkvoorbereider GWW verantwoordelijk voor het opstellen van RAW-bestekken, vraagspecificaties en andere contractstukken. Je gebruikt je technische kennis om de wensen van onze opdrachtgevers (in samenwerking met de Ontwerpers) te vertalen in uitvoerbare technische ontwerpen . Zelfstandig en samen met vakinhoudelijke adviseurs zorg je voor haalbare technische oplossingen. Op basis van de Standaard Systematiek voor Kostenramingen (SSK) stel je ramingen op, op uiteenlopende detailniveaus. Je bewaakt de kwaliteit van producten en bent intern het aanspreekpunt.

Functie-eisen
Je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van civiele techniek
Je hebt minimaal twee tot vier jaar werkervaring in een soortgelijke functie
Je bent flexibel, kunt zelfstandig opereren en bent stressbestendig
Je bent leergierig en je werkt graag aan je eigen ontwikkeling
Je bent servicegericht en streeft er continu naar je opdrachtgevers te ontzorgen
Je hebt affiniteit met moderne contractvormen of bent bereid je deze kennis eigen te maken

Arbeidsvoorwaarden
In deze uitdagende fulltime functie ga je met een hecht team werken aan prachtige projecten bij een professionele club. Kennisdeling heeft men hoog in het vaandel dus je gaat je flink ontwikkelen.
Dit wordt aangevuld met uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekend salaris, reiskostenvergoeding, pensioenregeling, vakantiegeld, 25 vakantiedagen en daarbij is er uitzicht op vast contract en volop doorgroeimogelijkheden met opleidingen en cursussen.

Contactinformatie
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met:

Jozua Nahumury
Telefoon: 06-51306930
E-mail: jozua@nivelgroep.nl

Over Nivel
Dit gerenommeerd ingenieursbureau met vestigingen in heel Nederland werkt nationaal en internationaal aan diverse prachtige projecten, van klein tot groot. Zij zijn actief op meerdere gebieden, waaronder grootschalige en binnenstedelijke infra, water(bouw), bodem, geotechniek, milieu, grondwater. Er heerst een echte teamspirit en ondanks de grootte, is men lokaal betrokken. Kennisdeling heeft onze opdrachtgever hoog in 't vaandel!
Source: Nivel