Type functie

Fulltime

Geplaatst op

Vandaag

Beschrijving

 Een goede voorbereiding is het halve werk

Werkvoorbereider

40 uur per week, locatie Heerhugowaard

Wij zijn Burg Azijn B.V.; een familiebedrijf in Heerhugowaard. Op deze locatie produceren wij verschillende soorten azijn. Uiteraard is het belangrijk dat het prachtige moderne machine park en het gebouw goed onderhouden worden. Hier komen diverse aspecten bij kijken en daarom zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider om onze Technische Dienst te ondersteunen. Dus beschik jij over technisch inzicht, kun je goed prioriteiten stellen en stressbestendig? Dan zoeken wij jou!

Wat ga jij doen als Werkvoorbereider?
Als Werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor het plannen van werkzaamheden op technisch gebied en het zorgdragen voor het treffen van de benodigde voorbereidingen voor de geplande als ad hoc werkzaamheden. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het gebouw beheer en andere facilitaire activiteiten. Tevens zorg je voor het contractbeheer met leveranciers en biedt jij ondersteuning bij extern ingehuurde partijen. 

Verder houd jij je bezig met:

 • Het onderhouden van terreinen zodanig dat gebouwen, installaties, apparatuur en het terrein te allen tijde werkzaam en representatief zijn;
 • Het uitgeven en beheren van werkvergunningen;
 • De werkprocedures beheren, uitbreiden of aanpassen;
 • Plannen van technisch onderhoud inclusief de personeelsplanning;
 • Prioriteiten stellen bij storingen en incidenten.

Wij zoeken voor deze functie een kandidaat met:

 • MBO-4 werk- en denkniveau met technisch inzicht op WTB & Elektrotechnisch gebied;
 • VCA VOL en NEN 3140 certificaat is een pré;
 • Kennis van richtlijnen ten aanzien van veiligheid, arbo, milieu en kwaliteit;
 • Goede kennis van MS office pakketten (Word, Exel, Power Point en Visio en McCain);
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Minimaal 3 jaar ervaring met onderhoudswerkzaamheden;
 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van Nederlandse en Engelse taal. Duits is een Pré.

Wie is Burg?
Waarschijnlijk doet de naam Burg niet 1 2 3 een belletje rinkelen, echter de kans is groot dat je Burg al langer kent dan je denkt. Burg Group is namelijk een toonaangevend Europees producent van azijnen, limonade siropen en reinigingsartikelen. Veel mensen hebben minstens één van deze producten in huis, jij waarschijnlijk ook! Dat is het mooie en bijzondere aan ons familiebedrijf: al ruim 70 jaar zijn wij wereldwijd een zeer actieve speler met zeven productielocaties in vijf Europese landen, zonder dat wij het van de daken schreeuwen.

Werken bij ons geeft jou:Een afwisselende en zelfstandige functie binnen een klein en efficiënt team;

 • Uitdagingen binnen nieuwe projecten en doelstellingen;
 • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een salaris conform ons arbeidsvoorwaardenreglement;
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 13 Adv-dagen op fulltime basis. 

Zijn wij een match?
Bij Burg Group hechten we veel waarde aan innovatie en groei. Dit uit zich niet alleen in onze producten en werkprocessen maar ook in ons personeel én op het gebied van duurzaamheid. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers kunnen groeien en een stem hebben. Iedereen kan input leveren vanuit zijn of haar functie en meedenken over de te behalen doelstellingen van de organisatie. Wij zijn ondernemer in hart en nieren, dragen het uit in ons werk en in onze waarden en nemen iedereen hier in mee. Iedereen is tenslotte expert of specialist in zijn/haar vakgebied, op zijn/haar afdeling. Juist door die professionaliteit én het samenwerken maken wij het verschil. Spreekt dit jou aan? Laten wij dan kennismaken!

Kennismaken?
Mail jouw motivatie met cv naar jobs@burggroup.eu t.a.v. Nienke van Stralen. Meer informatie over Burg Group en haar vestigingen kun je ook vinden op onze website www.burggroup.eu of opvragen via de HR-afdeling via het telefoonnummer 072-5717944.

 

Je krijgt altijd een ontvangstbevestiging en een reactie op je sollicitatie. Het gebeurt helaas nog wel eens dat deze in je spam beland, houd daarom ook goed je spam in de gaten!

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.