Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Ben jij toe aan een tweede of derde stap in jouw carrière als Werkvoorbereider in de metaalindustrie? Heb jij daarnaast ook praktijkervaring met CNC - CAM?
Lees dan snel verder en wie weet help ik jou aan een nieuwe uitdaging!

Organisatie

Onze klant is een full-service organisatie binnen de metaalindustrie. Ze beschikken over een modern en dynamisch machinepark welk voornamelijk bestaat uit CNC gestuurde bewerkingscentra en draaibanken. Door de diversiteit in hun bewerkingsmachines zijn ze in staat om voor hun klanten complexe vraagstukken uit te werken van een technisch ontwerp naar productontwikkeling. De core business is machinale metaalverspaning in de ruimste zin van het woord.


Afdeling

Hierbij is het team heel belangrijk, de teamgeest op de afdeling is in combinatie met de fijne werksfeer een mooie drijfveer. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door een onderlinge informele werksfeer met korte lijnen aan te houden. Kernwaarden die passen bij deze klant zijn ondernemend, ambitieus, hardwerkend & dynamisch. Je komt dus te werken bij een organisatie waar iedereen een passie voor techniek heeft.Functiebeschrijving

Als werkvoorbereider / planner is het belangrijk dat je zelf ook gerichte praktijkervaring hebt met CNC - CAM (in de uitvoering). Deze ervaring is nodig om de jongens op de vloer wat aan te kunnen sturen of zelf een machine te kunnen aanpassen. Praktijkervaring met CNC - CAM (in de uitvoering) is nodig om in aanmerking te komen voor deze functie.

Andere werkzaamheden die tot jouw takenpakket behoren:

 • beheren van de werkplaatsactiviteiten in het ERP-systeem;
 • plannen van de werkplaatsactiviteiten in het ERP-systeem;
 • werkvoorbereiding van de te verrichten werkzaamheden;
 • maken van detailplanningen voor de werkplaatsmedewerkers;
 • verantwoordelijk voor uitbestedingen.


Functie-eisen

Functie eisen

Naast praktijkervaring met CNC-CAM zijn er natuurlijk nog meerdere eisen die aan de functie verbonden zijn. Kijken of je in aanmerking komt?

 • een afgeronde opleiding MBO werktuigbouwkunde / mechatronica;
 • ervaring met ERP systemen;
 • ruime ervaring met planningen en logistieke processen;
 • ervaring met Auto-CAD;
 • kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • zelfstandig en accuraat kunnen werken.

Profiel

Jij bent een zelfstandige werkvoorbereider die graag werkt met korte lijnen in een bedrijfsstructuur. Je vindt het belangrijk dat iedereen goed in het team valt en dat het werk accuraat uitgevoerd wordt. Je bent flexibel ingesteld en resultaatgericht.

Dus als je graag wilt werken in een flexibel, resultaatgericht & dynamisch team? Kom je in aanmerking? Solliciteer dan snel!Arbeidsvoorwaarden

Nu je weet of je in aanmerking komt en wat je aan werkzaamheden zult gaan doen, vertel ik je nog iets over het aanbod bij deze functie. Wat kan je verwachten?

 • een salaris van rond de € 3.300 euro bruto;
 • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Onze klant bespreekt graag de overige arbeidsvoorwaarden met een kandidaat zelf.

Mocht je vragen hebben over de functie of over de sollicitatieprocedure, kan je altijd even contact met mij opnemen. Dit kan door te bellen naar 06-82371925 (WhatsApp mag ook)! Of stuur mij een mailtje via a.prinse@connetix.nl Tot snel!