Type functie

Fulltime

Geplaatst op

2 dagen geleden

Beschrijving

Webanalist /CRO & Data Specialist
locatie: Zevenaar (Gelderland)

Door groei van de organisatie is er per direct ruimte voor een Webanalist /CRO & data specialist.

De functie:

Je optimaliseert de conversie van onze webshops aan de hand van data, en genereert daarmee inzicht in klantgedrag en marketing-automation.

Het verhogen van onze conversie (en dus ook het uitvoeren van A/B-testen) is een belangrijk onderdeel van je functie. Natuurlijk wil je hier altijd betrouwbare resultaten van zien, dus ook het inrichten en verbeteren van onze Analytics-pakketten (Google Analytics / GTM / Optimize etc.) behoort bij je takenpakket.

Marketing-automation is een ander aspect van je functie. Wij begrijpen het belang hiervan en zien ook voldoende aanknopingspunten om dit te implementeren binnen onze organisatie. Met jouw kennis van webdata willen we marketing-automation een belangrijk onderdeel maken van onze groeiplannen en zo verder uitrollen binnen de verschillende kanalen.

Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Je komt te werken op de afdeling marketing; een afdeling met verschillende specialisten die je graag ondersteunen vanuit hun eigen werkveld. Ondersteuning vanuit onze webbouwer (extern) is ook geen enkel probleem.

Je krijgt in deze functie de vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen en nieuwe technieken toe te passen, om zo onze positie in de markt verder te versterken. We groeien hard, hierbij vragen we veel van onze medewerkers, maar je krijgt er een hele mooie kans voor terug om jezelf verder te ontwikkelen.

Een aantal van je werkzaamheden:

  • Analyseren van het bezoekersgedrag om hiermee de webshops en de online-kanalen te verbeteren
  • Uitvoeren van A/B-testen op basis van hypotheses, web-data of input van je collega’s
  • Implementeren van marketing-automation binnen onze online platformen
  • Inrichten en verbeteren van onze Google Analytics-implementaties

Je profiel:

  • Je beschikt minimaal over hbo werk- en denkniveau
  • Je weet hoe je A/B-testen opzet en hebt een sterk gevoel voor analyse en statistiek
  • Je hebt uitgebreide ervaring met Google Analytics en Google Tag Manager
  • Je hebt basiskennis van HTML, CSS en JavaScript
  • Je hebt al enige jaren werkervaring opgedaan binnen de e-commerce
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift (Duits en/of Frans is een pré)

Wij bieden je:

Een fulltime dienstverband van 40 uur per week (parttime is bespreekbaar). Je start met een tijdelijke overeenkomst die in de toekomst, bij goed functioneren, kan worden omgezet naar een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris is marktconform en afhankelijk van je ervaring en opleiding. Je komt te werken in ons marketingteam; bestaande uit een teamleider, SEA-specialist, SEO-specialist, marketing- en communicatiemedewerker en een webshop-medewerker.

Natuurlijk krijg je de ruimte om je volledig te ontplooien en al je creatieve ideeën een platform te geven. Ook gelden er uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan 25 vakantiedagen, 12 ATV-dagen (op basis van een fulltime aanstelling), een goede CAO én een prettige werksfeer.

Ons bedrijf:

Wij zijn De Isolatieshop. Een jonge, snel groeiende onderneming uit Zevenaar die zich compleet toelegt op het leveren van duurzame en betaalbare isolatiematerialen. Dit doen wij via onze webshop, maar ook via telefonische verkoop of persoonlijk aan klanten die bij ons komen afhalen. Wij groeien hierbij hard; dit heeft ons bijvoorbeeld al een 3e plek bij de FD Gazellen, een 4e plek in de CrossBorder top 30 en zelfs een notatie in de Twinkle100 opgeleverd.

Het assortiment bestaat uit isolatiemateriaal (zowel A-keus als B-keus), outlet-partijen en ons eigen unieke maatwerk (wij verlijmen en zagen ons eigen isolatiemateriaal). Het meeste wordt direct uit voorraad geleverd. Mede hierdoor zijn wij gespecialiseerd in het snel leveren van passende oplossingen voor ieder isolatie-vraagstuk aan particulieren en bedrijven.

Solliciteren:

Voldoe je aan bovenstaande beschrijving? Stuur dan je cv met motivatie, onder vermelding van referentienummer 6902-01, naar: De Isolatieshop BV, t.a.v. Mevr. J.Stuart personeelszaken@deisolatieshop.nl.