Warehouse Manager

Angling Direct

Venlo, LI

FUNCTIEBESCHRIJVING
FUNCTIETYPE
Venlo, LI, NL
Fulltime
LOCATIE
Venlo, LI
GEPLAATST
1 dag geleden

Angling Direct is de ‘number 1’ hengelsportketen in Engeland. Wij stellen onze klanten centraal om ze een prachtige viservaring te geven ongeacht ervaring of bekwaamheid. Het is onze ambitie om iedereen te inspireren naar buiten te gaan en te genieten van een prachtige viservaring.

 

Ook wij weten hoe het voelt om te vissen!

 

Om dit te verwezenlijken komen we naar Europa en zijn wij op zoek naar nieuwe leden om ons team te versterken om samen deze nieuwe stap te realiseren.

 

Als je energiek, enthousiast en nieuwsgierig bent, weet hoe je dingen voor elkaar krijgt en geniet van een hoge mate van verantwoordelijkheid, niet bang bent voor een uitdaging, kansen ziet en te handelen om groei voor zowel jezelf als het bedrijf te realiseren; lees dan verder.

 

Functie omschrijving

 

We hebben een geweldige kans voor een gemotiveerde, gedreven persoon om een ​​integraal onderdeel te zijn van een Specialty Retail E-commerce start-up entiteit in Europa, gevestigd in de regio Venlo. We zijn op zoek naar een Warehouse Distribution Operations Manager om een ​​nieuw fulfilmentcentrum op te zetten en te runnen. Dit is een unieke kans voor iemand om zijn eigen team en cultuur op te bouwen en operaties van wereldklasse op te schalen in lijn met het groeipad van het bedrijf.

 

De Warehouse Operations Manager zal de algehele implementatie en werking van het Europese distributiecentrum beheren, inclusief het effectieve en succesvolle beheer van arbeid, productiviteit, kwaliteitscontrole en veiligheidsmaatregelen.

 

Taken

 

 • Operationele systemen ontwikkelen door de vereisten voor producthantering en opslag te bepalen; het ontwikkelen, implementeren, handhaven en evalueren van beleid en procedures; processen ontwikkelen voor ontvangst van producten, gebruik van apparatuur, voorraadbeheer en verzending.

 

 • Analyseren van proces workflow, rekening houdend met vereisten van medewerkers, de ruimte en inrichting van apparatuur. Indien nodig wijzigingen doorvoeren.

 

 • Zorg voor een veilige en gezonde werkomgeving door normen en procedures vast te stellen, te volgen en te handhaven; voldoen aan wettelijke voorschriften.

 

 • Voldoen aan of overtreffen van de verwachtingen van het operationele budget.

 

 • Nauwe samenwerking met het managementteam van het VK om beleid, procedures en systemen op te stellen en/of te implementeren en om de implementatie door te voeren.

 

 • Nauwe samenwerking met het categorieteam om analyses van onze voorraad uit te voeren en ervoor te zorgen dat we onze voorraad effectief gebruiken, de juiste apparatuur kopen en solide voorraadgegevens bijhouden.

 

 • Handhaving van ontvangst-, opslag- en distributieactiviteiten door het initiëren, coördineren en handhaven van programma-, operationele en personeelsbeleid en -procedures.

 

Competenties en vaardigheden

 

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pré.
 • Financieel inzicht voor o.a. budgetten en voorraadbeheer.
 • Ervaring in een magazijn/logistieke omgeving met commerciële verantwoordelijkheid.
 • Technische en IT-vaardigheden, met name als het gaat om databasebeheer, spreadsheets en opstellen KPI’s.
 • Kennis van de wettelijke vereisten voor het exploiteren van een magazijn.
 • Leidinggevende competenties en ervaring met werving en selectie.
 • Een flexibele werkbenadering aangezien veel magazijnen ploegendiensten hanteren.

Over het bedrijf

Angling Direct