Type functie

Contractpartij, Parttime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

SEO Specialist | Impact maken naast je baan
Eens vrijwilligerwerk doen met je skills? Check dit flexibele project, zonder lange commitment. Ben jij de SEO Specialist die Duurzaamnieuws.nl gaat helpen met hun vindbaarheid in Google?

Project details (tijdelijk project)

Help Duurzaamnieuws.nl

⏱️ Project basis: 8-24 uur in totaal

️ Verspreid over 3-5 weken

Vanaf huis


Waarom ze dit project starten?
Duurzaamnieuws.nl versnelt de transitie naar een duurzame samenleving. Ze publiceren informatie die mensen en organisaties helpt om hun duurzame doelen te behalen. Om nog meer mensen te inspireren en bereiken, willen ze beter vindbaar zijn op Google. Hoe groter het bereik, hoe groter hun invloed op een groenere toekomst!

Wat hebben ze nodig?
  • Een analyse over hun huidige SEO prestaties (technisch en content)
  • Een advies met de belangrijkste inzichten gerelateerd aan hun vindbaarheid Google.
  • Aanbevelingen (met concrete next steps) hoe ze dit kunnen verbeteren.
  • Samengevat in een rapport/presentatie dat ze intern kunnen gebruiken voor verdere invulling.

Wat hebben ze al?
  • Hun website.
  • Toegang tot Google Analytics


Jouw profiel
Een SEO-expert die een analyse kan uitvoeren met betrekking tot een betere vindbaarheid in Google, die hier aanbevelingen over kan doen en dit helder over kan brengen in een rapport/presentatie. Benodigd: Ervaring met: Google Analytics, Search Console en/of andere SEO-tooling.


Wie is Duurzaamnieuws.nl?
Duurzaamnieuws.nl brengt mensen en organisaties op duurzame gedachten. Dat zie je terug in gedrag, in resultaten van ondernemen en in beleid!


Vrijwilligerwerk met je skills via De Nieuwe Gevers
De Nieuwe Gevers is een groeiende beweging van talentvolle denkers, makers & doeners met een nieuwe mindset: skills geven aan het goede. We helpen goede doelen groeien. Onze projecten zijn van korte duur, waarom het goed te combineren is met je baan. 

Interesse? 
Je kan je makkelijk inschrijven op dit project via knop solliciteren. Geen lange motivatie brieven of CV's nodig :) Het duurt maar een paar minuutjes! Geef waar je goed in bent.