Type functie

Contractpartij, Parttime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving


Social Media Strateeg | Impact maken naast je baan
Eens vrijwilligerwerk doen met je skills? Check dit flexibele project, zonder lange commitment. Ben jij een social media strateeg die Stichting Goude dagen kan helpen met een aantal strategsiche sessies over hun social media. 


Project details (tijdelijk project)

Help Stichting Gouden dagen

⏱️ Project basis: 2-8 uur in totaal

️ Verspreid over 3-5 weken

Op locatie en/of vanaf huis


Waarom ze dit project starten?
Gouden dagen wil landelijk meer naamsbekendheid genereren met de inzet van social media, zodat iedereen weet waar de stichting voor staat. Ze willen weten hoe ze hun social kanalen nog effectiever kunnen inzetten en structuur te krijgen in wat ze doen. Ze willen geassocieerd worden met een professionele, betrouwbare en creatieve organisatie als het aankomt op het organiseren van activiteiten.


Wat hebben ze nodig?
  • 2 tot 4 één uur strategiesessies waarin ze een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: social media doelstellingen, doelgroepen, kanalen etc.
  • Een startplan met adviezen en concrete next steps voor de uitvoer.
  • Ze kunnen tips, adviezen en ludieke ideeën ter optimalisatie van de landelijke naamsbekendheid goed gebruiken.
  • Een geschreven samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn.

Wat hebben ze al?
  • Hun huidige social media kanalen
  • De doelgroep(en) die ze willen bereiken.
  • Missie en visie document.


Jouw profiel
Een strateeg of social media specialist, die als facilitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) social media thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.


Wie is Stichting Gouden Dagen?
Stichting Gouden Dagen zet zich in voor (kwetsbare) ouderen in Nederland met als doel eenzaamheid tegen te gaan, door mooie contactmomenten te creëren.


Vrijwilligerwerk met je skills via De Nieuwe Gevers
De Nieuwe Gevers is een groeiende beweging van talentvolle denkers, makers & doeners met een nieuwe mindset: skills geven aan het goede. We helpen goede doelen groeien. Onze projecten zijn van korte duur, waarom het goed te combineren is met je baan. 

Interesse? 
Je kan je makkelijk inschrijven op dit project via knop solliciteren. Geen lange motivatie brieven of CV's nodig :) Het duurt maar een paar minuutjes! Geef waar je goed in bent.