Type functie

Contractpartij, Parttime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving


SEO Specialist | Impact maken naast je baan
Eens vrijwilligerwerk doen met je skills? Check dit flexibele project, zonder lange commitment. Ben jij de SEO Specialist die De Schrijverscentrale kan helpen hun website sneller onder de aandacht te krijgen? 


Project details (tijdelijk project)

Help De Schrijverscentrale

⏱️ Project basis: 8-24 uur in totaal

️ Verspreid over 3-5 weken

Op locatie en/of vanaf huis


Waarom ze dit project starten?
De Schrijverscentrale ziet de kans om hun vindbaarheid van de pagina van hun website in Google te verbeteren. Ze zoeken hiervoor een SEO-expert die een analyse kan uitvoeren met betrekking tot een betere vindbaarheid, die hier aanbevelingen over kan doen en dit helder kan overbrengen in een rapport/presentatie.


Wat hebben ze nodig?
  • Een analyse over hun huidige SEO prestaties (zowel de content zelf, als de techniek erachter).
  • Advies over de belangrijkste inzichten gerelateerd aan hun vindbaarheid Google.
  • Aanbevelingen (met concrete next steps) hoe ze dit kunnen verbeteren.
  • Een rapport/presentatie met bovenstaande inzichten, die ze intern kunnen gebruiken voor verdere invulling.
  • Goed om te weten: de werkzaamheden om de concrete actiepunten/verbeteringen door te voeren zijn geen onderdeel van dit project.

Wat hebben ze al?
  • De website.
  • Google Analytics waar je toegang tot hebt.
  • Een Google Grant voor non-profit organisatie.


Jouw profiel
Een creative, die een campagne communicatie concept kan bedenken/aanscherpen en de uitingen in print en/of social kan ontwerpen.


Wie is De Schrijverscentrale?
De Schrijverscentrale adviseert en bemiddelt bij schrijversbezoeken in Nederland. Voor inspirerende ontmoetingen tussen schrijvers en lezers zetten wij al onze expertise in. Ze bemiddelen jaarlijks bij zo'n 5000 schrijversbezoeken voor bibliotheken, scholen, boekhandels en festivals. Met verhalen verspreiden ze verhalen; zo stimuleren ze het lezen.


Vrijwilligerwerk met je skills via De Nieuwe Gevers
De Nieuwe Gevers is een groeiende beweging van talentvolle denkers, makers & doeners met een nieuwe mindset: skills geven aan het goede. We helpen goede doelen groeien. Onze projecten zijn van korte duur, waarom het goed te combineren is met je baan. 


Interesse? 
Je kan je makkelijk inschrijven op dit project via knop solliciteren. Geen lange motivatie brieven of CV's nodig :) Het duurt maar een paar minuutjes! Geef waar je goed in bent.