Type functie

Contractpartij, Parttime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Video Editor | Impact maken naast je baan
Eens vrijwilligerwerk doen met je skills? Check dit flexibele project, zonder lange commitment. Ben jij een video editor die Refugee Talent Hub kan helpen hun impact van 2020 te laten zien?

Project details (tijdelijk project)

Help Refugee Talent Hub

⏱️ Project basis: 8-16 uur in totaal

️ Verspreid over 2-5 weken

Op locatie en/of vanaf huis


Waarom ze dit project starten?
Het jaar 2020 was ondanks de Corona beperkingen, hun drukste jaar ooit, vol met (gedeeltelijk online) activiteiten en events. Zij stellen jaarlijks een rapport op over hun activiteiten/werkzaamheden, events en hoogtepunten van het afgelopen jaar. Dit jaar willen ze 2020 ook samenvatten in een korte video dat een breder publiek trekt. Daarom hebben zij jou nodig om hun bestaand videomateriaal compact te maken naar ong. 3 minuten. Ga jij hen hierbij helpen?


Wat hebben ze nodig?
  • Een video edit teruggebracht naar 1 tot 3 minuten
  • Die ze kunnen gebruiken voor externe communicatie (zoals op de website, in een powerpoint presentatie en/of social media).
  • Het werkbestand, zodat ze in de toekomst aanpassingen kunnen doorvoeren.
  • In overleg: het vastleggen van korte interviews met bezoekers en/of de organisators van het event.
  • Het doel is om de video af te hebben tegen het einde van januari 2021.

Wat hebben ze al?
  • Ze hebben bestaand video materiaal waarmee je direct aan de slag kan.
  • De doelgroep: statushouders, (potentiele) partners, overige stakeholders, die ze willen bereiken met de video.


Jouw profiel
Een video editor die op basis van bestaand beeldmateriaal een bedrijfsvideo kan editen. Benodigd: ervaring met programma's als Adobe Premiere.


Wie is Refugee Talent Hub?
Refugee Talent Hub faciliteert ontmoetingen die (kunnen) leiden tot werk voor vluchtelingen. Ze creëren draagvlak bij top en medewerkers werkgevers/partners.


Vrijwilligerwerk met je skills via De Nieuwe Gevers
De Nieuwe Gevers is een groeiende beweging van talentvolle denkers, makers & doeners met een nieuwe mindset: skills geven aan het goede. We helpen goede doelen groeien. Onze projecten zijn van korte duur, waarom het goed te combineren is met je baan. 

Interesse? 
Je kan je makkelijk inschrijven op dit project via knop solliciteren. Geen lange motivatie brieven of CV's nodig :) Het duurt maar een paar minuutjes! Geef waar je goed in bent.