Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Werkvisie De Hoop

Werkvisie De Hoop
Werkvisie De Hoop is een stichting die jaarlijks bijna 500 deelnemers met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleidt bij en naar passend werk.
Wij werken vanuit een christelijke identiteit; iedereen is welkom, waarbij wederzijds respect ons uitgangspunt is.

Dagbesteding, Participatie en Re-integratie
Wij begeleiden deelnemers vanuit de ggz (verslaving of psychiatrie), met een WMO-indicatie dagbesteding of PGB, maar ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die weer willen gaan participeren en willen doorstromen naar vrijwilligerswerk, of via een re-integratietraject naar betaald werk.

Projectmogelijkheden
Op onze locaties in Dordrecht en Hendrik-Ido-Ambacht bieden we een breed aanbod van werkervaring met opleidingsmogelijkheden: De Hoop Brood en Banket, De Hoop Drukkerij, De Hoop Facilitair, De Hoop Fietsenmakerij, De Hoop Groen, De Hoop Inpak, De Hoop Kringloopwinkel, De Hoop Maatwerk, De Hoop Meubelmakerij, De Hoop Oudendijk, De Hoop Print en Scan, De Hoop Re-integratie, De Hoop Schilders, De Hoop Sieraden en De Hoop IJzersterk.Vrijwilliger Schilder bij De Hoop Schilders leerwerkbedrijf


663218703

De Hoop Schilders, onderdeel van Werkvisie De Hoop, is op zoek naar een vrijwilliger die assisteert bij alle voorkomende schilder en behangklussen. De begeleiding van de werkervaringsdeelnemers en het assisteren van de begeleider is een wezenlijk en verrijkend onderdeel van je werkzaamheden.

Wij zoeken

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die:
• betrokken is op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt;

• bij voorkeur handelt vanuit een christelijke levensovertuiging;

• stabiel in het leven staat;

• communicatieve vaardigheden heeft;

• een luisterend oor en geduld heeft;

• anderen kan motiveren en stimuleren;

• zelfstandig werkzaamheden kan uitvoeren;

• goed omgaat met vertrouwelijke informatie;

• langere tijd voor minimaal één dagdeel per 2 weken beschikbaar is.

 

Wij bieden

Wij bieden een ontspannen werksfeer en zinvolle taken binnen een enthousiast team van medewerkers, vrijwilligers en cliënten. Vrijwilligers worden begeleid door beroepskrachten en daarnaast bieden wij een reis- en onkostenvergoeding.

 

Aanvullende informatie

Inzet kan structureel en/of op oproepbasis als de nood aan de man is.

Werktijden: ma-vr 9.00-16.30u

Locatie Dordrecht

 

Wij bieden begeleiding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In Dordrecht en in Hendrik-Ido-Ambacht zijn 16 leerwerkbedrijven gevestigd en werken bij elkaar ± 100 mensen per dag: De Hoop Brood en Banket, De Hoop Drukkerij, De Hoop Facilitair, De Hoop Fietsenmakerij, De Hoop Groen, De Hoop Inpak, De Hoop Kringloop, De Hoop Maasplein, De Hoop Maatwerk, De Hoop Meubelmakerij, De Hoop Print en Scan, De Hoop Proeftuin, De Hoop Re-integratie, De Hoop Schilders, De Hoop Sieraden, De Hoop IJzersterk.

Er worden ook nog andere vrijwilligers en stagiaires gezocht om te assisteren op de andere afdelingen, in Alblasserdam, Dordrecht en in Hendrik-Ido-Ambacht.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Source: De Hoop GGZ