Salaris

15 - 15

Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

13 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Direct een vast contract
Salaris volgens schaal D van de TLN cao
Comfortabele vrachtwagen
Ga aan de slag als chauffeur bezorger bij DMG!

Wat bieden wij jou
 • Loon volgens schaal D van de TLN cao + veel extra
 • Direct vast dienstverband bij DMG
 • Elke laatste vrijdag van de maand borrel!
 • Rijden in een comfortabele vrachtwagen
 • Starten om 05:00 uur en op tijd thuis
Wie ben jij

Wat jij komt brengen:

 • rijbewijs C en eigen vervoer om naar Waalwijk
 • goede beheersing van de Nederlandse taal
 • een goede fysieke conditie
Wat ga je doen

Je start de dag om 05:00 uur met een bak koffie. Samen met je collega neem je de planning door en ga je op pad! Je werkt er samen hard aan om de meubelen op tijd bij de klanten te bezorgen. Het eerste adres is in zicht! Je belt aan en een enthousiaste klant doet de deur: yes de meubelen zijn er! Je begint met uitladen en vraagt waar de meubelen moeten komen te staan. De pakketten pak je samen met je collega uit en zetten jullie in elkaar. Indien nodig, geef je uitleg over gebruik en onderhoud. Jullie laten een tevreden klant achter en gaan naar het volgende adres. Tot alles geleverd is en je terugkeert naar Waalwijk. Daar aangekomen pak je nog een kop koffie voordat je begint met het laden van je vrachtwagen voor de volgende dag.

 • met de vrachtwagen de meubels te bezorgen bij klanten door heel Nederland
 • de meubels ter plaatse monteren
 • een vriendelijk praatje  maken met de klant en uitleg geven
 • aan het einde van je werkdag de vrachtwagen laden voor de volgende dag
Waar ga je werken

Het logistieke centrum van DMG is in Waalwijk. Hier werkt een team met 80 collega’s er hard aan om samen de meubels op tijd bij de klant te bezorgen. De werksfeer is erg goed! Je gaat altijd samen op pad. De andere collega’s zie je in de ochtend en sowieso elke laatste vrijdag van de maand bij de borrel!

 • Familiebedrijf
 • Samenwerken
 • Groei

Ben jij enthousiast geworden over de vacature voor chauffeur bezorging bij DMG?
Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton! Vergeet je cv niet te uploaden via jouw Tempo-Team account, anders kunnen we je sollicitatie niet in behandeling nemen.
Heb je een vraag of wil je meer informatie? Kom met ons in contact via: transport.zuidwest@tempo-team.nl, WhatsApp 06 – 23144754.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

T
T
T
T

tempo-team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Opgericht

1969