Salaris

€13.5 - €13.5

Functietype

Freelance

geplaatst op

10 dagen geleden

Locatie

Goor, OV

functieomschrijving

Functieomschrijving

De boodschappen in de supermarkt. Een biertje op het terras. We vinden het heel normaal dat dit soort producten altijd en overal verkrijgbaar zijn. Maar iemand moet er natuurlijk wél voor zorgen. Als medewerker van onze klant lever jij hier een belangrijke bijdrage aan!

Wat bieden wij jou
 • Salaris volgens CAO Beroepsgoederenvervoer
 • 8,33% vakantiegeld en 25 vakantiedagen
 • Pluimveecertificaat, nascholing Code95 en meer!
 • 40 uur per week, werktijden zijn lekker flexibel!
 • Omgeving Enschede/Goor. Je rijdt door NL, BE en DE
Wie ben jij

Afwisseling tijdens jouw werkzaamheden, lekker onderweg zijn zonder dat je veel stops hebt en fysiek geen zwaar werk. Wie wil dat nou niet als vrachtwagenchauffeur! Bij onze relatie is het allemaal mogelijk én verdien jij ook nog eens een ruim salaris. Lees snel de onderstaande vacature bij een prachtig familiebedrijf!

 • In bezit van een geldig rijbewijs CE, Code 95 en een geldige bestuurderskaart
 • Je communiceert in het Nederlands, Engels & Duits
 • Certificaat voor het vervoeren van pluimvee én heftruckcertificaat zijn een pré;
 • Bereidheid om in de avond en nacht te werken.
Wat ga je doen

Als vrachtwagenchauffeur pluimvee ga je levend pluimvee met vanaf boerderijen in Nederland, België en Duitsland naar een slachterijen vervoeren. Je doet dus geen distributie maar rijdt van standplaats naar verschillende adressen voor vaste opdrachtgevers . Je bent lekker onderweg zonder dat je veel stops hoeft te maken. Het is belangrijk dat je toeziet op schades aan containers en op het dierenwelzijn. Daarom is het fijn als je een pluimveecertificaat hebt. Heb je deze nog niet? Geen probleem! Deze kun je bij de opdrachtgever halen in één dag. Het is belangrijk dat je flexibel bent. Je werkt altijd 40 uur per week maar de starttijd van de dienst kan verschillen

 • Efficiënt, veilig laden en vervoeren rekening houdend met de aard van de lading;
 • Controleren van de status van de lege containers en wegen van het voertuig
 • Zorgdragen voor correcte vrachtdocumenten en/of aanvullende documenten
 • Na afloop van de rit het reinigen en ontsmetten van de voertuigen;
Waar ga je werken

Onze klant is een familiebedrijf in logistieke dienstverlening. Ze ontwikkelen logistieke concepten binnen de branches food, retail en horeca. Binnen de organisatie werken een kleine 1.000 enthousiaste en klantgerichte mensen. Voor onze vestiging in Goor zijn ze op zoek naar een collega die het leuk vindt om lekker onderweg te zijn en houdt van een dynamische omgeving.

Sollicitatie

Ben je geinteresseerd? Wacht dan niet langer en solliciteer! Wij zullen vervolgens z.s.m. je sollicitatie beoordelen en contact met je opnemen

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

Company Logo Tempo-Team
Company Logo Tempo-Team
Company Logo Tempo-Team
Company Logo Tempo-Team

Tempo-Team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Branche

Staffing/Employment Agencies

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Referral bonus, Professionele ontwikkeling, Pensioen / Pensioenplan , Vakantiedagen

Opgericht

1969

Website

https://www.tempo-team.nl