Salaris

15 - 15

Type functie

Contractpartij, Parttime

Geplaatst op

Vandaag

Beschrijving

Functieomschrijving

Wil jij 24 uur werken in 2 dagen? De avonden lekker vrij? Rijd jij graag naar distributiecentra? Lees dan snel verder, en solliciteer op deze leuke baan als vrachtwagenchauffeur in Waddinxveen!

Wat bieden wij jou
 • Salaris tussen de € 14,20 en € 15,36 per uur
 • Een baan voor lange tijd
 • Nascholing Code 95
 • Mogelijkheid om meer dagen te werken
 • Altijd een moderne, veilige wagen
 • Belastingvoordeel voor jouw sportabonnement
Wie ben jij
 • Als vrachtwagenchauffeur ben jij in bezit van een geldig rijbewijs CE met Code 95 en bestuurderskaart;
 • Jij beheerst de Nederlandse taal;
 • Je bent altijd beschikbaar op vrijdag en zaterdag;
 • Je bent zelfstandig, en gaat netjes met de goederen om;
 • Jij beschikt over ervaring als (CE) vrachtwagenchauffeur.
Wat ga je doen

Jouw werkdag als vrachtwagenchauffeur start op het distributiecentrum in Waddinxveen. Vanuit daar rijd jij naar andere distributiecentra en retailers om jouw goederen te lossen. De goederen die jij meeneemt, bijvoorbeeld levensmiddelen of voeding/dranken, staan voornamelijk op pallets. Maar ook een rolcontainer hier of daar hoort erbij. Jouw dag begint al voor dag en dauw, namelijk tussen 04.00 en 06.00. Je maakt dagen van gemiddeld 12 uur, en je kunt altijd om de tafel als je bijvoorbeeld meer wil werken. Lekker flexibel, daar houden ze bij Nedcargo wel van. Niet alleen jij, maar ook zij.

Waar ga je werken

Veiligheid en kwaliteit staat bij Nedcargo voorop. Een 9+ vanuit hun klant; dat is waar ze voor staan. Zo min mogelijk waste in de logistieke keten; dat is waar ze voor gaan. Nedcargo is bezig met de toekomst, en jij kan daar je steentje aan bijdragen als vrachtwagenchauffeur.

Heb jij nu al zin om in zo'n mooie wagen te stappen en voldoe jij aan het genoemde profiel van vrachtwagenchauffeur? Solliciteer dan nu met 1 klik! Vergeet je motivatie en CV niet! Heb je nog vragen over deze functie van vrachtwagenchauffeur bij Nedcargo? Mail, bel of app dan even. Dat mag naar sheryna.siliakus@tempo-team.nl of 06-83140151

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

T
T
T
T

tempo-team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Opgericht

1969