Salaris

15 - 15

Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

1 dag geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Wil jij een mooie stap in je carrière als vrachtwagenchauffeur maken? Een baan die toekomst biedt? Rijd jij graag in de nacht, en (voornamelijk) naar distributiecentra? Stop dan maar met zoeken. Wij hebben namelijk jouw nieuwe uitdaging gevonden bij onze opdrachtgever in Nieuwegein.

Wat bieden wij jou
  • Goed salaris tussen de € 13,20 en € 15,36
  • Voornamelijk rijden tussen distributiecentra
  • Een mentorchauffeur die voor je klaarstaat
  • Toeslagen van minimaal 19%
  • Hecht team; je komt in een warm bad!
  • Uitzicht op een vast contract
Wie ben jij
  • Jij bent in bezit van je CE-rijbewijs, aangevuld met een bestuurderskaart en Code 95;
  • Jij bent flexibel genoeg om ook zo af en toe een andere rit te rijden dan je gewend bent;
  • Jij bent 2 weekenden per maand beschikbaar om te werken;
  • En natuurlijk ben jij een leuke aanvulling op het team; niemand zit te wachten op een ongezellige collega ;) .
Wat ga je doen

Tussen 18.00 en 22.00 start jouw dag. Je kunt dus nog even lekker thuis een hapje eten voordat jij op pad gaat om te zorgen dat heel Nederland de boodschappen kan doen. Je dagen duren gemiddeld 10 tot 12 uur, en je rijdt voornamelijk tussen distributiecentra. Maar uiteraard is het voor jou geen probleem om ook eens een ander ritje te rijden. Omdat jij in de nacht rijdt, staan de rolcontainers voor je klaar. Jij bepaalt zelf hoe je de wagen laadt, een beetje handig zijn in puzzelen is dus zeker een voordeel hier. Je hebt altijd een moderne vrachtwagen bij je, voorzien van alle gemakken. Tijdens jouw inwerkperiode krijg je eerst 2 dagen cursus, en daarna krijg je een mentorchauffeur mee totdat jij alle vertrouwen hebt in het werk. 2 x per maand werk jij in ieder geval 1 dag in het weekend. Daar staat natuurlijk wel een toeslag tegenover van 50%.

Waar ga je werken

Je gaat werken bij een grote speler in de transportwereld. Je nieuwe collega's omschrijven deze werkgever als open, hecht, en een bedrijf waarbij je nog altijd geen nummertje bent. Er wordt voldoende in jou als vrachtwagenchauffeur geïnvesteerd, en er is ruimte om je te ontwikkelen. Bij goed presteren is het dan ook zeker de bedoeling om jou vast in dienst te nemen.

Zie jij die mooie baan wel zitten? Solliciteer dan nu! Vergeet je CV en motivatie niet toe te voegen! Nog vragen? Mail of bel dan naar sheryna.siliakus@tempo-team.nl of 06-83140151. Ik hoop je snel te spreken!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

T
T
T
T

tempo-team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Opgericht

1969