Salaris

15 - 15

Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

3 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Zie jij het wel zitten om in 3 a 4 dagen al een fulltime werkweek gehad te hebben? Lekker op tijd aan de slag, en de avond voor jezelf? Weekenden lekker vrij? En wil je niet elke dag hetzelfde doen? Kom dan werken als vrachtwagenchauffeur in Haaften.

Wat bieden wij jou
  • Mooi salaris tussen de € 13,20 en € 15,36 per uur
  • Uitzicht op een vast contract
  • In 4 dagen (meer dan) 40 uur werken
  • Altijd goed onderhouden, nette wagens
  • Mooie balans tussen werk en privé
Wie ben jij
  • Jij bent in bezit van een geldig rijbewijs CE, aangevuld met een bestuurderskaart en Code 95;
  • Je hebt al ervaring met het rijden op een trekker-oplegger;
  • Jij bent sociaal en open; een praatje maken met de klant hoort er voor jou gewoon bij;
  • Jij bent bereid zowel met pallets als rolcontainers te werken.
Wat ga je doen

Je gaat vanuit Haaften onderweg naar je klanten. De dag begint tussen 04.00 en 06.00 uur, natuurlijk met een bakje koffie en een praatje. Jouw vrachtwagen is geladen met voor het grootste gedeelte pallets, en je lost dan ook met een EPT bij de klant. Omdat de werkdagen gemiddeld zo'n 12 uur zijn, kun je in overleg met de opdrachtgever bepalen of jij 3, 4 of 5 dagen wil werken. Soms start je ook vanuit Wijchen, maar het grootste deel begin jij vanuit Haaften. En dan over jouw wagen gesproken; dit bedrijf heeft fijne, goed onderhouden wagens waar jij gebruik van kunt maken als vrachtwagenchauffeur. Modern en goed onderhouden is iets waar dit bedrijf trots op is.

Waar ga je werken

Deze werkgever is innovatief, modern en heeft een prettige, open werksfeer. Je komt in een fijn team, waarbij gekeken wordt naar jou als persoon en vrachtwagenchauffeur. Je voelt hier dat je welkom bent, en dat er energie in je wordt gestoken. Wel zo fijn, want die energie geef jij als nieuwe collega natuurlijk terug.

Lijkt deze afwisselende functie als vrachtwagenchauffeur jou helemaal het einde? Solliciteer dan nu met 1 klik! Vergeet je CV en motivatie niet toe te voegen! Heb je nog vragen? Mail, bel of app me dan. Dat mag naar sheryna.siliakus@tempo-team.nl of 06-83140151. Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

T
T
T
T

tempo-team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Opgericht

1969