Salaris

15 - 15

Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

1 dag geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Ben jij als CE-chauffeur broodnodig toe aan een nieuwe uitdaging? Lekker in de nacht rijden, en in 4 dagen je uren maken? Mooie toeslagen in de nachten en weekenden? Kom dan werken in de brooddistributie in Soest!

Wat bieden wij jou
 • Een mooi salaris van rond de € 15,00 per uur;
 • Ploeg-, en weekendtoeslag tot 100%
 • Uitzicht op een vast contract
 • Reiskosten voor woon-werkverkeer;
 • Leuk team, hecht en gezellig
 • Vierdaagse werkweek mogelijk
Wie ben jij
 • Je bent verantwoordelijk; soms lever je bij klanten waar nog niemand aanwezig is;
 • Je bent in het bezit van een CE-rijbewijs aangevuld met code 95 en een bestuurderskaart;
 • Jij bent een echte nachtuil;
 • Jij hebt 2 streepjes voor als je aantoonbare ervaring hebt op een trailer;
 • Tot slot ben je 7 dagen per week beschikbaar; je planning krijg je natuurlijk wel enkele weken vooraf.
Wat ga je doen

Je gaat als vrachtwagenchauffeur met je trekker-oplegger op pad om het brood en andere broodproducten op verschillende locaties door heel Nederland af te leveren. Je komt soms aan bij bedrijven waar er nog niemand is, we zoeken dus iemand die deze verantwoording aan kan. Gemiddeld werk je 38 uur per week, verdeeld over 4 dagen. Dit bedrijf gaat 7 dagen per week door, en jij bent dan ook de hele week beschikbaar. Uiteraard krijg jij je planning wel op tijd, namelijk enkele weken vooraf. Je werkdag start tussen 00:00-03:00 uur en eindigt tussen 11:00-13:00 uur. Doordeweeks tussen 00.00 en 04.00 krijg jij een toeslag van 37%, wat betekent dat je salaris in die late uurtjes op kan lopen tot € 21 per uur. Op zaterdagavond en zondag krijg je een toeslag van 100%, dus reken maar uit wat dit je op gaat leveren.

Waar ga je werken

Je zult gaan werken in een familiebedrijf in Soest, die al sinds 1928 meedraait. Ze leveren voornamelijk aan supermarkten en food bedrijven in binnen- en buitenland. Ze hechten hierbij waarde aan duurzame relaties, en dat doen ze ook met hun personeel.

Herken jij jezelf in dit profiel en heb jij zin om hier aan de slag te gaan als vrachtwagenchauffeur? Solliciteer dan nu, en vergeet je CV én motivatie niet toe te voegen! Vragen? Bel of mail me even!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!