Salaris

17 - 17

Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

6 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een baan waar jij zelf kan bepalen wanneer jij werkt? Ga aan de slag als verzorgende IG bij Tempo-Team Medisch in Utrecht!

Wat bieden wij jou
  • Salaris tussen €11,74 en €17,64 bruto per uur!
  • Werken wanneer jij wilt!
  • Reiskostenvergoeding
  • Collectiviteitskorting op jouw verzekering
  • Onregelmatigheidstoeslag
  • Een baan die aansluit op al jouw wensen
Wie ben jij
  • Afgestudeerd als verzorgende IG;
  • Bevoegd- en bekwaam voor alle verpleegtechnische handelingen;
  •  Bereid om een VOG aan te leveren.
Wat ga je doen

Als verzorgende-IG voer je zowel begeleidende als verzorgende taken uit op de werkvloer. Jij mag zelf kiezen welke doelgroep dat dan zal zijn. Jij zal dan werken bij verschillende organisaties op verschillende afdelingen. Jouw verantwoordelijkheid zal dan zijn ; ADL- taken uitvoeren en het geven van medicatie aan de bewoners, jij zal ook wonden verzorgen van cliënten die dit zelf niet kunnen. Jij zal werken met cliënten die niet voor zichzelf kunnen zorgen. Kort maar krachtig : Een werkplek met bewoners die jouw komst elke dienst weer zullen waarderen!

Waar ga je werken

Jij zal in een leuk team terecht komen en aan de slag als verzorgende IG in dienst van Tempo-Team Medisch. Wij zullen samen kijken naar wat jouw wensen zijn. Wij zullen ook kijken welke organisatie het beste bij jouw, past. Wij zullen rekening houden met jou voor en afkeuren. Als jij vragen hebt kan je ons altijd bereiken.

Interesse om via ons als helpende aan de slag te gaan? Wacht dan niet en Solliciteer nu!
Mandy en Corelisa staan je graag per mail of app te woord via 0683166810 of per mail via zorg.utrecht@tempo-team.nl.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

T
T
T
T

tempo-team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Opgericht

1969