Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

4 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Wil jij als verzorgende IG je eigen rooster bepalen? Of wil je de sfeer proeven bij verschillende organisaties? Dan heb ik een mooie optie voor jou!

wat bieden wij jou
  • Salaris conform cao VVT schaal 35
  • Reiskosten en ORT conform cao
  • Jij bepaalt wanneer je werkt
  • mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen
wie ben jij
  • Hebt je diploma verzorgende IG
  • Bent bekwaam in het werken met tilliften, het uitvoeren van alle ADL taken en je handelingen zijn up to date
wat ga je doen

Jij gaat als verzorgende IG aan de slag in Nijmegen en omliggende dorpen. Je kunt bij verschillende organisaties in de ouderenzorg ingezet worden. Als verzorgende IG ben je er natuurlijk voor de bewoners. Je zorgt ervoor dat zij op een prettige manier de dag doorkomen. Je helpt de bewoners bijvoorbeeld met uit bed komen, wassen, medicatie toedienen en maakt ondertussen een praatje en biedt een luisterend oor. Je stelt ze gerust wanneer je een verpleegtechnische handeling moet uitvoeren. Je wordt zowel op somatiek afdelingen als op PG woningen/afdelingen ingezet.

waar ga je werken

Jij kunt als verzorgende IG zelf je rooster bepalen. Je geeft wekelijks je beschikbaarheid door en wij plannen je in op basis van die beschikbaarheid. Je bent natuurlijk in het bezit van je diploma verzorgende IG en je handelingen zijn up to date. Klikt het met een bepaalde organisatie of locatie? Er zijn er ook altijd mogelijkheden om een langere periode op eenzelfde afdeling te werken.

Zin om aan de slag te gaan als verzorgende IG in de ouderenzorg? Reageer dan vandaag nog via onderstaande knop, of mail me op: marleen.migchelbrink@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!


Over het bedrijf

R
R
R
R

Randstad

Bij Randstad willen we weten wie je bent en wat je drijfveren zijn, zodat jij kunt #wordenwiejebent.

#wordenwiejebent gaat over de ontwikkeling van je loopbaan, over ontdekken wat je droombaan is.

Ontdek wat we voor jóu kunnen betekenen!   

Bedrijfsgrootte

1500 t/m 1999 werknemers

Opgericht

1960