Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

Vandaag

Beschrijving

Functieomschrijving

Voor de Koraal locatie Parkstad zijn wij op zoek naar Verzorgenden IG-ers die zich graag in willen zetten voor het welzijn en geluk van haar cliënten. Bij Koraal wonen mensen van alle leeftijden met een licht, matige of ernstige (verstandelijke) beperkingen en/of complexe gedrags- en/of psychiatrische problemen. Benieuwd hoe de functie er in de praktijk uit ziet? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou
  • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg
  • Tijdelijk met uitzicht op vast
  • Ruim aanbod in scholing, trainingen en cursussen
  • De flexibiliteit bepaal je zelf
wie ben jij

Dankzij jouw groot inlevingsvermogen en stevige persoonlijkheid weet jij te handelen in onverwachte situaties. Daarnaast heb je affiniteit en (bij voorkeur) ervaring met de doelgroep. Je neemt initiatief en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.

  • Je hebt een afgeronde opleiding MBO Verzorgende (IG)
  • Je bent flexibel en evt. op meerdere groepen inzetbaar
wat ga je doen

Bij Koraal gaat men ervan uit dat iedereen regisseur is van zijn eigen leven. Als verzorgende in de gehandicaptenzorg bied jij begeleiding en dagelijkse verzorging aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Daarnaast voer jij verpleegtechnische handelingen uit zoals wondzorg, injecteren, katheteriseren, diabetes- of oorcontrole en palliatieve zorg. Jouw rol als verzorgende is uniek, net als de cliënten waar je mee werkt. Je verliest de behoefte van de cliënten nooit uit het oog en zorgt ervoor dat de cliënten zelf de regie kunnen houden. Dit doe jij met veel geduld en begrip voor iedere cliënt. Je neemt de tijd voor jouw cliënten en past je aan naar zijn/haar wens.

waar ga je werken

Koraal is een grote organisatie met veel verschillende woonvormen in Noord-Brabant en Limburg. Koraal biedt ondersteuning zodat een cliënt zo lang mogelijk thuis of zelfstandig kan blijven wonen. Daarnaast biedt Koraal ook verschillende woonvormen, waarbij iemand begeleid of beschermd woont. Bij Koraal staat de ontwikkeling voor de cliënt centraal. Om een beter beeld te krijgen over het werken bij Koraal, bekijk het onderstaande filmpje:
https://www.youtube.com/watch?v=7WGx1x62K3E&t=5s

Wil jij echt iets betekenen voor een ander en spreekt deze functie als verzorgende jou aan? Druk dan op de knop 'solliciteren' onderaan de pagina. Of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!


Over het bedrijf

R
R
R
R

Randstad

Bij Randstad willen we weten wie je bent en wat je drijfveren zijn, zodat jij kunt #wordenwiejebent.

#wordenwiejebent gaat over de ontwikkeling van je loopbaan, over ontdekken wat je droombaan is.

Ontdek wat we voor jóu kunnen betekenen!   

Bedrijfsgrootte

1500 t/m 1999 werknemers

Opgericht

1960