Salaris

17 - 17

Type functie

Contractpartij, Parttime

Geplaatst op

5 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als helpende of helpende plus en wil jij aan de slag in de flexpool? Mogen wij dan bij jou solliciteren?

Wij zijn voor meerdere opdrachtgevers in omgeving Den Haag op zoek naar helpende en helpende plus die in de flexpool aan de slag willen. Ook kunnen wij kijken of wij een vaste werkplek hebben, maar dit gebeurt in goed overleg. Het is van groot belang dat jij jouw ADL op orde hebt en dat jij kan werken met actieve en passieve tilliften.

Lijkt dit jouw leuk? Lees dan nog even verder!

Wat bieden wij jou
 • Salaris conform cao VVT; fwg 25.
 • Een detacheringscontract met uren in overleg.
 • De mogelijkheid om jouw plus breed module te halen
 • Een vaste of flexibele werkplek.
Wie ben jij

Jij hebt een passie en hart voor de zorg en beschikt over ervaring als helpende niveau 2 door minimaal stages. Jij kan ADL uitvoeren, kan werken met actieve en passieve tilliften en hebt ook ervaring met het aan- en uittrekken van steunkousen. Verder:

 • ben jij in het bezit van jouw diploma helpende (plus eventueel);
 • hebt ervaring in de zorg en bent flexibel inzetbaar;
 • bereid om op covid-19 afdelingen te werken.
Wat ga je doen

Jij gaat aan de slag als helpende bij één of meerdere opdrachtgevers waarbij jij de cliënten gaat ondersteunen met ADL en tillift bedient waar nodig. Jij zorgt ervoor dat de cliënt een lach op zijn of haar gezicht krijgt en luistert goed naar wensen van de cliënt. Verder:

 • draag jij bij aan een goede overdracht na einde dienst;
 • deel jij medicatie uit (mits jij in het bezit bent van dit certificaat);
 • voert het zorgplan van de cliënt zorgvuldig uit.
Waar ga je werken

Dat ligt eraan! Jij kan namelijk zelf kiezen of jij bij één werkgever of meerdere werkgevers wordt ingezet alsmede of jij intra- of extramuraal wilt werken. Wat wij jou wel kunnen vertellen, is dat jij op elke locatie met een glimlach wordt ontvangen waarbij goede instructies worden gegeven. Verder kom je terecht bij een werkgever die:

 • meedenkt met jouw privésituatie;
 • laagdrempelig is in communicatie.

Interesse? Druk dan op de gele knop en vergeet niet om jouw cv + motivatie toe te voegen!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

T
T
T
T

tempo-team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Opgericht

1969