Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

10 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Heb jij nog tijd over als verpleegkundige, of wil je juist fulltime aan de slag in de ouderenzorg? Alles is mogelijk. Jij bepaalt wanneer je beschikbaar bent en hoeveel je wil werken.

wat bieden wij jou
  • Salaris conform CAO: €13,63 - €20,86 per uur
  • Mogelijkheid tot cursussen en trainingen
  • Uren op contract mogelijk
  • Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je werkt
wie ben jij

Jij werkt als verpleegkundige graag in de ouderenzorg. Het bieden van een prettige woonomgeving aan je cliënten geeft jou voldoening. Jij zorgt dat iedereen zich op zijn gemak voelt en bied een luisterend oor. Je beseft dat iedere client graag zo lang mogelijk regie over eigen leven behoud. Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

  • je bent afgestudeerd verpleegkundige
  • je bent BIG geregistreerd
wat ga je doen

Naast verzorging en het uitvoeren van technische handelingen ben je ook bezig met signaleren en rapporteren. Daarnaast maak je natuurlijk een praatje met de bewoners en ondersteunt hen waar nodig.
Je bepaalt zelf hoeveel je werkt. Heb je nog wat tijd over en wil je af en toe een dienst draaien, of wil je juist fulltime aan de slag? Er is een hele hoop mogelijk.

waar ga je werken

Jij gaat aan de slag op meerdere locaties binnen één organisatie in de ouderenzorg. Denk hierbij aan een afdeling voor cliënten met somatische klachten of een kleinschalig zorgcentrum voor cliënten met dementie. Wil je liever op één locatie werken? Ook hier zijn regelmatig mogelijkheden voor.

Zin om aan de slag te gaan als verpleegkundige in de ouderenzorg én beschik je over het juiste diploma? Solliciteer dan vandaag nog!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!