Salaris

3.5k - 3.5k

Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

9 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Lijkt het jou interessant om zorg te bieden aan militairen en veteranen in Utrecht? Wil jij een bijdrage leveren aan de inzetbaarheid van militairen in de organisatie of de rehabilitatie van veteranen in de maatschappij? Dan is de Militaire GGZ (MGGZ) een uitdagende werkplek voor jou!

Wat bieden wij jou
  • goede pensioenregeling bij Stipp
  • begeleiding en ondersteuning in jouw ontwikkeling
  • bepaalde tijd contract en salaris conform CAO GGZ
  • gratis trainingen via Goodhabitz
Wie ben jij
  • Je bent in het bezit van een diploma als Verpleegkundige (niveau 4 of 5)
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep; psychiatrie
  • Je bent bereid om alle diensten te draaien
  • Je kan omgaan met gedragsproblematiek en  staat stevig in je schoenen
Wat ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het dagprogramma van de cliënten. Wat daar bij komt kijken is onder andere bijdragen aan de ontwikkeling van de benodigde integrale programma's. Samen met de cliënten stel jij doelen op aan de hand van een behandelplan en vervolgens voeren jullie deze ook samen uit.

Waar ga je werken

De militaire geestelijke gezondheidszorg (MGGZ) van Defensie heeft in verschillende regio’s een centrum. Militairen en veteranen kunnen daar terecht als ze psychische problemen hebben.
Je komt te werken in een hecht en klein team op de locatie binnen het UMCU.

herken jij jezelf in bovenstaande, solliciteer dan snel door hieronder te klikken op de button 'solliciteren'!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

T
T
T
T

tempo-team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Opgericht

1969