Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Bedrijfsinformatie
Onze IC: jouw nieuwe werkplek
De Intensive Care van ons ziekenhuis biedt multidisciplinaire topklinische zorg en heeft een gevarieerd patiëntenaanbod, waarbij de nadruk ligt op cardiochirurgie, traumatologie, chirurgie en interne geneeskunde. Andere aspecten van onze IC zijn het opvangen van traumapatiënten, het begeleiden van patiënten en hun familie en het toepassen van nieuwe technieken.Het HagaZiekenhuis biedt topklinische, topreferente en basiszorg aan inwoners van Den Haag en omstreken, een verzorgingsgebied van bijna 300.000 inwoners.
 
Patiëntvriendelijkheid staat bij ons steeds voorop. We staan voor zorgzaamheid, innovatie en samenwerking. Medewerkers en patiënten voelen zich bij ons thuis. We leveren topkwaliteit op medisch en verpleegkundig terrein en zijn continu bezig onze zorg te innoveren. In ons ziekenhuis werken ruim 3.500 medewerkers, waarvan 1.500 verpleegkundigen en ruim 320 medisch specialisten. Het HagaZiekenhuis is een erkend topklinisch opleidingsziekenhuis voor 25 specialismen. We leiden continu toekomstige artsen en verpleegkundigen op.

Het Juliana Kinderziekenhuis is onderdeel van het HagaZiekenhuis en heeft een Spoedeisende Hulp speciaal voor kinderen.

Functieomschrijving

De opleiding en het vak: wat vraagt het van jou?
Tijdens je opleiding wordt je breed opgeleid tot een allround IC-verpleegkundige.
We zoeken een gemotiveerde verpleegkundige die leergierig is en kan klinisch redeneren. Ga jij voor het beste resultaat met een kritische blik op het zorgproces? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Waarom? Om topklinische zorg te leveren vinden we de input vanuit het team essentieel. We stimuleren dit dan ook door onder meer actief te werken aan jouw deskundigheidsontwikkeling.
 
De opleiding tot IC-verpleegkundige duurt 18 maanden en start iedere twee maanden in 2021. Een maand voor de opleiding start je met de voorwerkperiode. Vanaf juni 2021 hebben wij plekken beschikbaar! Tijdens je opleiding werk je in het HagaZiekenhuis en het theoretische deel van je opleiding volg je bij het LUMC. Hoewel je grotendeels thuis studeert, heb je 36 opleidingsdagen. Ben je benieuwd naar de opleiding? Bezoek dan de website van het LUMC voor meer informatie.


Iets voor jou? Doe de quiz!
Een opleidingstraject kent veel verschillende elementen. Wat komt er allemaal bij kijken wanneer je de opleiding tot IC-verpleegkundige gaat volgen? We geven je graag een voorproefje in de quiz!


Profiel
Dit verwachten we van jou
 • Je bent een gediplomeerd verpleegkundige. Onze voorkeur gaat uit naar HBO-V.
 • Je hebt bij voorkeur twee jaar ervaring als gediplomeerd verpleegkundige in een ziekenhuis.
 • Je hebt een kritische kijk op de verschillende zorg- en werkprocessen wat betreft kwaliteit en efficiency.
 • Je ziet de combinatie van je werk combineren met je studie als een mooie uitdaging.
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.
Arbeidsvoorwaarden
Hier kun je op rekenen
 • Een dienstverband van 32 tot 36 uur, je werktijden en -dagen zijn in overleg.
 • Tijdens je opleiding word je op basis van ervaring ingeschaald in FWG 50, met een maximum salaris van € 3.774,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur).
 • Na je diplomering word je ingeschaald in FWG 55, met een maximum salaris van € 4.227,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur).
 • Je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Naast 8,33% vakantietoeslag ontvang je ook nog eens 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Het HagaZiekenhuis is goed bereikbaar, bus-/tramhalte Leyenburg ligt voor de deur. Je ov-kosten worden tot 50% vergoed of je kunt voordelig een (elektrische) fiets aanschaffen.
Naast uitstekende arbeidsvoorwaardenvolgens de cao Ziekenhuizen, hebben we interessante extra’s te bieden. Met het platform HagaBeweegt ondersteunen we je vitaliteit, loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. En voor maar €8 per maand sport je onbeperkt in onze eigen fitnessruimte, inclusief groepslessen. Daarnaast krijg je via CultuurWerkt! aantrekkelijke kortingen op voorstellingen en tentoonstellingen door het hele land.
Meer informatie
Meer weten, meelopen of solliciteren?
Wil je eerst ontdekken of het HagaZiekenhuis bij je past? Loop gerust een dag mee op onze afdeling. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Sanne Vlaardingerbroek of Frederieke Veersma (praktijkbegeleiders) of met Nicole Haverkamp (unithoofd) via (070) 210 4955.
 
Het recruitmentteam van het HagaZiekenhuis werkt zonder tussenkomst of hulp van werving- en selectiebureaus.
Source: HagaZiekenhuis