Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Wil jij werken als verpleegkundige die persoonlijke begeleiding geeft aan onze cliënten en op een mooie locatie werkt? Wil je werken in een betrokken, open-minded team? Deel jij de gedachte Hart voor de zorg en Hart voor elkaar? Solliciteer dan nu voor de rol van verpleegkundige bij Vijverhof!

In welke omgeving kom je te werken?
ART Vijverhof op ons zorgpark Voorburg in Vught is een oud klooster en daar zie je de charme nog van terug. Cliënten wonen in een eigen appartement aan de binnentuin met een ronde vijver. Binnen deze mooie locatie ga je samenwerken met een gemêleerd, enthousiast team met een open-minded instelling. Als motto hebben zij; Hart voor de zorg en hart voor elkaar.

Zij zijn er voor mensen met een ernstige psychiatrische aandoening (EPA) waarbij sprake is van een gestagneerd hersteltraject. Om stappen te zetten naar meer zelfstandigheid en herstel hebben zij (tijdelijk) zorg en behandeling nodig in een beschutte woonomgeving. De behoeften en wensen van de cliënt en zijn naasten zijn het uitgangspunt. Hersteldoelen gaan over alledaagse thema's als zelfstandig wonen, werk, financiële zekerheid, vriendschap, een relatie et cetera. Elke dag zet een betrokken team zich in om de cliënt en zijn naaste te helpen deze doelen te behalen. Voor veel cliënten geldt bovendien dat zij op ART Vijverhof de veiligheid en rust vinden die zij nodig hebben om een behandeling aan te gaan die voorheen niet slaagde of mogelijk was. Er wordt intensief samengewerkt met FACT teams en netwerkpartners om optimale maatschappelijke participatie te bevorderen.

Wat ga je doen?
Vanwege het snel veranderende dynamische klimaat moet je als verpleegkundige snel kunnen denken en handelen, en gezamenlijk met het multidisciplinaire team beleidswijzigingen van cliënten door moeten kunnen voeren.

Jouw rol is voor het herstel van onze cliënten erg belangrijk. Je stelt een begeleidings- of herstelplan op, als onderdeel van een behandelplan. Je coördineert het zorgproces, bent persoonlijk begeleider van een aantal cliënten en voert een aantal behandelonderdelen uit. Je voelt je thuis in een afwisselende, dynamische werkomgeving waar psychiatrische aandoeningen worden behandeld. Uiteraard in goede samenwerking met andere professionals. Je treedt handelend op bij de uitvoering van complexe interventies, waaronder conflicthantering en agressiebeheersing. Jouw stimulerende en ontwikkelingsgerichte kwaliteiten, ook naar collega's, zijn hierbij essentieel. Hier kun je jouw passie voor je werk echt vorm geven en samen mooie resultaten bereiken.

Wat breng je mee?
  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en minimaal een mbo-4 diploma verpleegkunde met daarnaast een aantal jaar ervaring of een hbo diploma verpleegkunde.
  • Ervaring met het werken met psychiatrische cliënten is gewenst.
  • Je bent een positieve en energieke verpleegkundige. Je bent initiatief nemend en bent in staat om overstijgend te denken;
  • Je dient medicatie toe (verpleegkundige: injecties, verpleegkundige vaardigheden);
  • Er wordt gewerkt vanuit het ART (Art Recovery Triad) model waarbij werken naar herstel in samenspraak met het sociale netwerk voorop
  • Je werkt in een team dat op weg is naar zelforganisatie bestaande uit zorgverleners van verschillend niveau.

Wat kunnen wij je bieden?
Vanuit onze medewerkers wordt de sfeer onderling het hoogst beoordeeld en daar zijn wij trots op. Wij werken toe naar een zelforganiserend team, waarin je samen met je collega's invulling geeft aan hoge kwaliteit van de zorg voor onze cliënten. Wat maakt dat eigen initiatieven worden gewaardeerd.

Wij geloven in de ontwikkeling van onze medewerkers en daarmee het verhogen van de kwaliteit van de zorg. Om dit te realiseren hebben wij een eigen Reinier Academy die allerlei opleidingen, cursussen en trainingen aanbiedt.

Daarnaast werken wij samen met FiscFree, waardoor je producten zoals telefoons, fietsen en laptops met fiscaal voordeel kan kopen.

Werktijden: Onregelmatig. Wij werken binnen het team met verschillende diensten. Deze zijn ingedeeld in vroege en late diensten. De vroege dienst start in de ochtend om 07:30 tot 16:00. En de late dienst begint om 13:30. Naast 8 uurs diensten werken wij ook met 6 uurs diensten in de ochtend. Deze start om 08:00 en eindigt om 14:30.
Salaris: Arbeidsvoorwaarden en salariëring overeenkomstig uit de CAO-GGZ.
Dienstverband: De uren zijn in overleg.

Trekt deze rol jou aan? Solliciteer dan nu via de "solliciteer hier" button! Heb je nog een vraag over de procedure? Stel dan je vraag via

werken@reiniervanarkel.nlWil je eerst meer weten? Neem dan contact op met de afdeling via 0615025237.

Een vast onderdeel van het selectieproces is een referentiecheck.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand waarvoor dat wel zo is? We stellen het op prijs als je deze vacature deelt.

Bij de werving en selectie van kandidaten voor deze functie houden wij ons aan het interne doelgroepenbeleid, zoals vastgesteld in het 'Beleidskader voor Werving en Selectie'.
Source: Reinier van Arkel