Salaris

€22 - €22

Functietype

Freelance

geplaatst op

7 dagen geleden

Locatie

Amsterdam, NH

functieomschrijving

Functieomschrijving

Woonachtig in Amsterdam of omgeving en toe aan nieuwe uitdaging als Verpleegkundige? Wij vinden de baan die uitsluit op jouw wensen!

Wat bieden wij jou
  • Salaris tussen 15.77 en 22.89 bruto per uur
  • Cursussen voor verpleegtechnische handelingen
  • Collectiviteitskorting op jouw zorgverzekering
  • De keuze uit vaste of flexibele uren
  • Volledige reiskostenvergoeding
  • Jij bepaalt wanneer jij werkt
Wie ben jij
  • Gediplomeerd MBO of HBO Verpleegkundige
  • BIG-geregistreerd
  • Je bent beschikbaar en wilt meteen starten!
Wat ga je doen

Als Verpleegkundige staat de zorg van de cliënten op nummer 1. Jij zorgt ervoor dat de zorg matcht met het lopende zorgplan. Ook voel jij je als verpleegkundige volledig bevoegd en bekwaam voor alle verpleegtechnische handelingen. Daarnaast zul je ook een grote rol op sociaal vlak invullen bij deze patiënten. Reken er maar dat de cliënten jouw komst iedere dag weer enorm waarderen!

Waar ga je werken

Wij horen graag wat jouw wensen zijn in een nieuwe baan als verpleegkundige. Denk bijvoorbeeld aan een voorkeur voor een bepaalde doelgroep of in welke omgeving jij zou willen werken. Dit doen wij graag met een persoonlijk gesprek om zo elkaar ook wat beter te leren kennen. Daarna zorgen wij voor een baan die aansluit op jouw wensen!

Wil jij via ons aan de slag in de zorg? Je kunt direct solliciteren. Nog vragen? Lotte, Mandy & Corelisa staan je graag te woord via 020-6245232 of via zorgplanning.noordholland@tempo-team.nl

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

Company Logo Tempo-Team
Company Logo Tempo-Team
Company Logo Tempo-Team
Company Logo Tempo-Team

Tempo-Team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Branche

Staffing/Employment Agencies

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Referral bonus, Professionele ontwikkeling, Pensioen / Pensioenplan , Vakantiedagen

Opgericht

1969

Website

https://www.tempo-team.nl