Salaris

2.5k - 2.5k

Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

4 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Kun je secuur, in dagdienst, veilig, gecontroleerd en hard werken? Heb je ervaring als operator op de verlading en bezit je een technische diploma van minimaal mbo 2? Zoek dan niet langer door. Otter Westelaken heeft de perfecte vacature dat bij jou past. Lees snel verder en kom met ons in contact ;)

Wat bieden wij jou
  • Bruto maandsalaris van €2.200,- á €2.500,-;
  • Detacheringscontract van 1 jaar;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19/km;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantietoeslag / jaar.
Wie ben jij

Wij stellen een aantal eisen! Neem de checklist door:

  • Je hebt ervaring als operator;
  • Je hebt ervaring op de verlanding;
  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo niveau 2 opleiding richting de techniek;
  • Je bent flexibel en je vindt het geen probleem om buiten te werken;
  • Je kunt in de dagdienst werken (06.00 uur tot 14.00 uur)  en je beschikt over eigen vervoer.
Wat ga je doen

Je bent samen met een team van operators verantwoordelijk voor het verlandingsproces. Je lost als operator zeeschepen en barges af volgens een strakke planning. De grondstoffen en vloeistoffen moeten natuurlijk over worden gezet. Dit doe je nauwkeurig en volgens een duidelijk stappenplan. Je belaadt deze grondstoffen voornamelijk over op tankwagens. Verder meet, controleer en registreer je belangrijke data m.b.t. grondstoffen en producten. Je bent als operator ook verantwoordelijk voor de kwaliteit van het product. Je voert steekproefsgewijs kwaliteitscontroles uit. Verder ben je als operator nauw in contact met chauffeurs, varend personeel en je houd je bezig met veiligheidsregels. Verder ben je een teamplayer, flexibel en kun je in de dagdienst werken.

Waar ga je werken

Kom via de nummer 1 technische detacheringsbureau werken van Nederland, Otter Westelaken! Je kunt rekenen op zekerheid, zelfontwikkeling en een professionele sparringpartner voor jouw carrièreplannen.

Ben jij enthousiast geworden over de vacature voor operator in dagdienst?
Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton! Vergeet je cv niet te uploaden via jouw Tempo-Team account, anders kunnen we je sollicitatie niet in behandeling nemen. Kom met ons in contact bij vragen via: procestechniek@owtd.nl of WhatsApp/telefoon 06 – 82 51 14 04!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

T
T
T
T

tempo-team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Opgericht

1969