Geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Den Bosch, NB

Beschrijving

Vacature Cloud Architect

Interconnect Services B.V. zoekt een gedreven en enthousiaste Cloud Architect. Ben je thuis in de wereld van de Public Clouds? Heb jij een technische visie op het gebied van multi-cloud omgevingen? Kan jij anderen meenemen in jouw verhaal en vind je het leuk om jouw visie om te zetten in nieuwe producten en diensten? Mooi, lees dan snel verder!
Dit is wat je gaat doen:
Jij maakt onderdeel uit van het R&D team binnen de BU Cloud & Security. Samen met de Portfoliomanager vertaal je hunstrategie naar de product roadmap. Jij hebt de technische verantwoordelijkheid over de doorontwikkeling van hunPublic Cloud en Kubernetes portfolio.
Concepten op de roadmap werk je technisch uit, waarbij je jouw ideeën toetst bij de verschillende stakeholders in de organisatie. Samen met het team en eventueel leveranciers zet je een PoC op en zorg je voor een gedegen overdracht naar de beheerorganisatie.
Voor klanten ben jij dé sparringpartner als het gaat om de ontwikkelingen binnen het domein Public Cloud en Containers. Enerzijds weet jij ze mee te nemen in de ontwikkelingen van de toekomst en anderzijds haal je uit deze gesprekken input om hundiensten nog beter aan de laten sluiten bij de klantbehoeften.
Wat ze van je vragen:
  • Je hebt ervaring met ten minste één Public Cloud; Azure en/of AWS;
  • Je vindt de combinatie van conceptueel denken, dit uitwerken en hands-on testen leuk;
  • Je communiceert makkelijk, kan anderen goed meenemen in jouw gedachte/visie.
Hier maken zij jou blij mee:
  • Werken bij een van de beste werkgevers van Noord-Brabant (Brabants Besten award);
  • Een competitief salaris én een aantrekkelijke bonusregeling;
  • 25 vakantiedagen;
  • Flexibele werktijden met mogelijkheid om zowel full- als parttime te werken (32-40 uur);
  • Uitstekende pensioenregeling;
  • Vitaliteitsprogramma met interessante workshops;
  • Studieregeling en Persoonlijk Ontwikkel Plan.
Het bedrijf
Interconnect is specialist in Cloud- en datacenterdiensten en opgenomen in de top tien van IaaS-leveranciers in Nederland. Interconnect is in deze ranglijst de enige puur Nederlandse speler.
Met een sterke focus op private IaaS, inclusief alle security en connectiviteit, zijn ze de professionele businesspartner voor bedrijven en organisaties die zoeken naar een betrouwbaar fundament voor hun kritieke IT-infrastructuur. Ze beschikken over eigen datacenters in Den Bosch en Eindhoven met een eigen glasvezelnetwerk in beide regio’s.
Naast hoogwaardige technologie voorzien ze in diepe en brede technische kennis en expertise en helpen ze klanten alsTrustedAdvisorom de juisteoplossingte koppelen aan hun marktvraag. Zo helpen ze klanten hun innovatievermogen te versterken.
Enthousiast?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Staffplanningvia 073 – 750 5000of stuur direct je CV en motivatie naar info@staffplanning.nl
Screening maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.
Source: Staffplanning