Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Een uitdagende baan als senior werktuigbouwkundige bij het meest diverse ingenieursbureau van Nederland!

Organization

www.fairplayengineering.nl

Function

Binnen deze functie ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van ontwerpteams op het gebied van installatieontwerp en uitvoeringsbegeleiding van werktuigbouwkundige installaties. In onder andere de gezondheidszorg, onderwijs, kantoren, distributiecentra, datacenters, openbaar Vervoer, bedrijfshuisvesting en complexe woningbouw.

Je geeft leiding aan verschillende projectteams en motiveert hen om de hoogst mogelijke resultaten te behalen. Dit doe je door jouw kennis en ervaring op het gebied van klimaattechniek, sanitair en duurzame energietechnieken in te zetten. Jij zorgt dat projecten binnen budget en planning blijven en je levert een bijdrage aan het verduurzamen van onze samenleving. Je neemt actief deel aan het ontwerpteam en hebt veel contact met opdrachtgevers en overige projectteampartners zoals architecten en constructeurs om de projecten naar tevredenheid van de klant te realiseren. Daarnaast speel je een belangrijke rol in de offertefase. In deze fase werk je in overleg met collega’s, projectpartners en opdrachtgevers projectvoorstellen uit waarmee we ons kunnen onderscheiden van onze concurrenten in de markt.

Requirements

Je hebt een afgeronde werktuigbouwkundige hbo- of wo-opleiding, eventueel aangevuld met technische vervolgopleidingen. Je beschikt over meerdere jaren ervaring met het ontwerpen van gebouwgebonden installaties op projectleidersniveau in de utiliteitsbouw. De ideale kandidaat heeft ook kennis van specialistische onderwerpen zoals meet- en regeltechniek.

Door goed te luisteren achterhaal jij de achterliggende vraag van de opdrachtgever om zo de verwachtingen waar te maken. Ook ben je communicatief vaardig, technisch sterk en kan je jezelf mondeling en schriftelijk goed uitdrukken.

Information

Susan Van der Pijl +31 (0)23 303 2960


Over het bedrijf

F
F
F
F

FairPlay Engineering

FairPlay Engineering ondersteunt werkgevers in het vinden van gespecialiseerd technisch personeel op MBO, HBO en WO niveau. Dit doen wij zowel voor een direct dienstverband bij de werkgever als voor tijdelijke opdrachten op basis van detachering. 
Binnen de techniek zijn we breed georienteerd, zowel uitvoerend als procesmatig zijn we actief in de disciplines: Proces, Electrotechniek, Mechanisch, Civiel, Facilitair en project- en lijn management. Onze recruiters zijn tevens onze accountmanagers en hebben zowel met de kandidaat als de werkgever contact. Hierdoor zijn wij in staat om de perfecte match te maken die verder gaat dan een aansluiting op CV en Vacature omschrijving.   

Zoek jij een baan in de techniek? Bekijk dan alle vacatures op onze website, of upload je CV vrijblijvend via onze site en wij gaan op zoek naar een nieuwe uitdaging!

Bedrijfsgrootte

50 t/m 99 werknemers

Opgericht

2004