Salaris

€4k - €6k Per maand

Functietype

Fulltime

geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Amsterdam, NH

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie staat aan de top wanneer het gaat om Mendix development. De manier van werken bij dit bedrijf is uniek, zo werk je niet alleen voor de klant maar krijg je ook een aantal uur per week die je kan besteden aan je eigen ontwikkeling en aan vrijwilligers werk (dit mag je zelf invullen). Het is een platte organisatie met een open bedrijfscultuur, iedereen loopt dus zo bij elkaar binnen. Om je wegwijs te maken binnen het bedrijf zijn er aangewezen collega’s die jou ondersteunen in jouw eerste periode op kantoor. Er zijn 3 locaties en in totaal werken hier ongeveer 65 leuke en enthousiaste (misschien wel) toekomstige collega’s. 
 

Functieomschrijving

Jouw functie is erg belangrijk in dit bedrijf. Als mendix consultant ben jij het gezicht en zorg jij dat de klant de geschikte oplossing krijgt. Je werkt samen met een team via de agile/scrum methode en overleg je veel een op een met de klant. Als mendix consultant adviseer je de klant, begeleid je het proces en bouw je de beste en mooiste applicaties op het mendix platform. 

Naast het werken voor de klant besteed je elke week een aantal uur aan je eigen ontwikkeling dmv. een training/cursus of een opleiding gaan volgen, daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om een aantal uren in de week tijd te besteden aan vrijwilligers werk. Alle consultants en andere collega’s doen hier aan mee. Dit zorgt voor een mooie afwisseling van je werkzaamheden, maar ook een mooie manier om van elkaar te leren. 
 

Functie-eisen

– Je beschikt minimaal over een MBO diploma;
– Je hebt al ervaring in development (bijv. .Net of Java);
– Je hebt kennis van Low Code of wilt dit leren;
– Je bent verantwoordelijk en kan netjes werken;
– Je bent creatief;
– Je vindt vrijheid en vertrouwen erg belangrijk.
 

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier bovengemiddeld goed. 

– Een boven marktconform salaris;
– Een maximale pensioensregeling;
– veel opleidingsmogelijkheden;
– Een winstuitkering als netto bedrag;
– Een WIA verzekering;
– Flexibele werkuren;
– Reiskosten vergoeding of een lease auto van de zaak;
– Een laptop van de zaak.

en nog veel meer!

Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Serena Tundo op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 024 of mobiel : +31 (0)6 18 62 42 13. Solliciteren kan ook door te mailen naar serena@careervalue.nl. 

Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Serena Tundo of mail uw CV naar: serena@careervalue.nl.