geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Utrecht, UT

functieomschrijving

Ik ben op zoek naar een echte coach, een spin in het web. Hou je daarnaast van afwisseling in werkzaamheden en soorten projecten en heb je ten slotte ook nog eens ervaring opgedaan als uitvoerder in de civiele techniek? Dan heb ik hierbij je volgende uitdaging gevonden!

Voor een grote opdrachtgever ben ik op zoek naar meerdere ervaren uitvoerders. Heb jij al meerdere onderhoudsprojecten binnen de gww gedaan? Je kunt op projecten zitten als het onderhoudt van de rijkswegen van Groningen en Drenthe. Meer in de aanleg? Geen probleem, projecten als de rotonde N192 Amstelhoek en de reconstructie ringbaan oost in Tilburg wachten op je?

Als uitvoerder ben je de spil in de communicatie binnen het team. Je zorgt voor een goed verloop binnen het project en hebt altijd oog voor een correcte uitvoering, bedrijfsprocedures, vastgestelde (onderhouds)planning, begroting, contractuele afwijkingen en natuurlijk de veiligheid. Je verstrekt regelmatig de benodigde projectinformatie aan de technisch manager, contractmanager en onderhoudsmanager. Je stimuleert de optimale inzet bij je collega's door hen te motiveren. Je voert open en eerlijke gesprekken naar aanleiding van de door jou uitgevoerde noodzakelijke controles. Naast deze taken zorg je ook voor de (financiële) bestekadministratie (je maakt bonnen voor onderaannemers/leveranciers etc.). Jouw toekomstige baan is verrassend veelzijdig!

Functie-eisen
HBO-/MBO+ denk- en werkniveau
3 tot 5 jaar relevante werkervaring als uitvoerder in groen en of onderhoudsprojecten
Kennis van contract UAV-GC is een must
HRM-gerichte instelling (o.a. oog voor ontwikkeling/motivering personeel)
Rijbewijs B

Arbeidsvoorwaarden
Een baan met veel eigen verantwoordelijkheid en een grote mate van zelfstandigheid. Je krijgt van ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van scholing en training 'on the job'.

Contactinformatie
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met:

Jozua Nahumury
Telefoon: 06-51306930
E-mail: jozua@nivelgroep.nl

Over Nivel
Dit bouwconcern richt zich op het ontwerpen, ontwikkelen, realiseren en beheren van bouwprojecten. In totaal geven binnen dit concern zo'n 14.500 medewerkers (bij meer dan honderd werkmaatschappijen) dagelijks invulling aan het thema.

Onze opdrachtgever betreft een organisatie die actief is met de aanleg van grote gecompliceerde en multidisciplinaire infrastructurele projecten, maar ook kleinschalige projecten voor lokale overheden en particulieren. De organisatie is voert specialistische werkzaamheden uit en kan voor ieder project een totaaloplossing aanbieden.

een verrassend veelzijdige onderneming die civiele projecten uitvoert voor Rijkswaterstaat, Provincies, Gemeenten, Haven- en Waterschappen
Bron: Nivel