Geplaatst op

14 dagen geleden

Beschrijving

De verbouwing en herontwikkeling van een utiliteitsgebouw; krijg je al zin om op deze bouwplaats alle werkzaamheden aan te sturen? 

In april 2021 start de renovatie en herontwikkeling van een kinderdagverblijf en 15 appartementen. De oplevering van dit project staat gepland op december 2021. Aanpakken en doorpakken dus!
Voor dit inspirerende project zoeken wij een renovatie Uitvoerder. Durf jij dit project van 3.100 m2 met een budget van 4,9 miljoen euro wel aan? Lees dan verder. 

Functieomschrijving

Het eerste aanspreekpunt op de bouwplaats; dat ben jij als Uitvoerder renovatie. Voor je opdrachtgever, de eindklant, jouw collega’s én de onderaannemers. Dankzij jou weet iedereen wat er moet gebeuren. En vooral ook wanneer en hoe. Jouw missie? Zorgen dat alle activiteiten op de bouwplaats goed, veilig en volgens planning verlopen. 

Dit pak jij professioneel aan door: 

 • leiding te geven aan en toezicht te houden op de bouwwerkzaamheden. 
 • te toetsen of het geleverde werk voldoet aan de bedrijfsprocedures, kwaliteits-, veiligheids- en duurzaamheidsnormen. 
 • de onderaannemers aan te sturen. 
 • de deadlines, de planning én de veiligheid op de bouwplaats zorgvuldig te bewaken.

Your skills

Met jouw ervaring op het gebied van utiliteitsbouw krijg je mensen mee. Organiseren, aansturen, bondig en duidelijk communiceren, draagvlak creëren; jij draait er je hand niet voor om. Zo laat je alle bouwwerkzaamheden soepel verlopen. Daarbij verlies jij aspecten als veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid geen moment uit het oog. 

Jij bent voor ons de ideale Uitvoerder renovatie als je ook nog beschikt over: 

 • een mbo-diploma Bouwkunde
 • beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • 5-10 jaar ervaring als Uitvoerder in luxer segment woningen
 • Ervaring met kalkzandsteen/breedplaat constructie en ervaring met kelders
 • verstand van duurzaamheid en digitalisering in de bouw

What’s in it for you?

Werken bij Velox betekent werken aan spraakmakende projecten. Op toplocaties. Met inspirerende mensen. Maar ook aan jezelf, want wij vinden persoonlijke en professionele ontwikkeling heel belangrijk. Net als een goede balans tussen werk en privé. 

Daarom profiteer je als renovatie Uitvoerder naast een lekker salaris van: 

 • minimaal 25 vakantiedagen. 
 • deelname aan de pensioenvoorziening bij BpfBOUW of StiPP. 
 • de mogelijkheid om na dit project weer op andere interessante projecten aan de slag te gaan. 
 • een uitnodiging voor onze zomer-BBQ en winterborrel, naast de eventuele activiteiten die je opdrachtgever organiseert. 
 • een uitgebreide keuze aan door Velox betaalde cursussen en opleidingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van LEAN, VCA, GPI of BHV?

Waarom Velox?

Verbinding. Innovatiekracht. Vertrouwen. Dat typeert de professionals van Velox. In een nieuw en revolutionair tijdperk in de bouw dagen we bij Velox graag de status quo uit. We zijn een club ambitieuze bouwers. Denkers, doeners en dromers met de skills van de toekomst: digitaal, analytisch en sociaal. Vernieuwers die geloven dat co-creatie dé manier is om echt te innoveren. Die bouwen aan een uitdagend, nieuw Nederland het állermooiste vinden wat er is! Echte vakmensen die hun tijd en talent investeren in de innovatie van producten en processen. En in aanstekelijk werkgeverschap. Zie ons maar als de challenger die bouwprofessionals én bouwbedrijven laat floreren. Of de facilitator die jouw talenten, drijfveren en verlangens kent. En jou weet te motiveren om je grenzen te verleggen. High touch, high tech en high trust. Dáar gaan wij voor!

Source: Velox