Salaris

€45k - €75k Per jaar

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

2 dagen geleden

Beschrijving


Traineeship Sales & Recruitment

Noem jij jezelf een commerciële Young Professonal met ambitie? Solliciteer dan direct! Onze nieuwe Sales Consultant hoeft nog geen bewezen trackrecord te hebben maar is wel commercieel, ambitieus en wil 200% geven om succesvol te zijn.

Hoe ziet deze rol eruit?

Je start bij ons in een bewezen trainingsprogramma waarin je je gaat specialiseren in een van de meest uitdagende (en leukste) vormen van Sales. Namelijk: 360 graden Recruitment. 360 graden Recruitment betekent dat jij, als Sales Consultant, aan twee kanten sales gaat doen (B2B & B2C). Je bent namelijk verantwoordelijk voor een geheel proces van A-Z en gaat dus ondernemen binnen een bestaande onderneming.
Hoe start jij van scratch af aan je eigen business op? Dit doe je door middel van koude en warme acquisitie, relatiebeheer, headhunten en heel veel onderhandelen. Anderzijds werf, interview, kwalificeer en selecteer jij de beste kandidaten en stel je deze voor aan jouw opdrachtgevers zodat zij uiteindelijk tot een deal komen. Hierbij staat snelheid, marktkennis, creativiteit en kwaliteit centraal. Je bent in het bezit van een vlotte babbel, een gezonde dosis lef, gedrevenheid en ambitie om het te maken. Om jouw succes te garanderen investeert Four Life Sciences in een uitgebreid trainingsprogramma, waarbij jou de gelegenheid wordt geboden om je vaardigheden te ontwikkelen en jou op te leiden als Sales Consultant.

Wat wordt jou geboden als Sales Consultant?

Geld, en als je goed bent in het vak: heel veel geld. Is geld voor jou niet belangrijk? Dan is dit waarschijnlijk niet de juiste job voor jou! Naast een uncapped bonus systeem, incentives en tripjes naar Kaapstad, Hongkong en New York bieden wij jou:
  • Werken in een mooi kantoor midden in het centrum van Rotterdam!
  • (Internationale) doorgroeimogelijkheden binnen een snelgroeiende organisatie
  • Een informele, prettige werksfeer
  • Een kans om jezelf op zowel persoonlijk als financieel niveau te ontplooien

Wat vragen wij van jou?

Wij verwachten dat je 200% geeft, geen 9 tot 5 mentaliteit hebt en dat sales echt jouw passie is! Daarnaast verwachten we een aantal standaarddingen van je:
  • Minimaal een afgerond HBO/WO diploma
  • Maximaal 4 jaar werkervaring na je studie; ervaring binnen sales of in de horeca is een pré
  • Woonachtig in Rotterdam of bereid om te verhuizen
  • Doorzettingsvermogen
  • Resultaatgericht

Waar ga je werken?

Four Life Sciences heeft onlangs haar deuren geopend en richt zich op de Life Sciences industrie. Onze ambitieuze Consultants werken vanuit het prachtige pand op de Karel Doormanstraat in Rotterdam om zo veel mogelijk mensen en bedrijven te helpen om hun doelen te bereiken! Werken bij Four Life Sciences staat voor ambitie, (internationale) doorgroeimogelijkheden, ondernemerschap, start-up gevoel en heel veel fun!

Meer weten?

Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Kimberly de Boer, Teamleader Corporate Recruitment, +31 20 570 8128 of kimberly.deboer@ambitiouspeople.com.

Is dit (nu) niet interessant voor jou, maar heb jij recommendations voor deze vacature, mail de namen dan door naar kimberly.deboer@ambitiouspeople.com en krijg een waardecheque naar keuze ter waarde van € 250,- netto*!

Over het bedrijf

A
A
A
A

Ambitious People

Four Life Sciences is een internationale life science recruitment consultancy in Nederland, België en Duitsland voor ervaren professionals met een life sciences achtergrond. Four Life Sciences focust zich op Maintenance, Food, Production, Quality, Supply Chain en Sales professionals in Life Sciences.

Four Life Sciences is een internationaal Recruitment Consultancy met vele contacten door heel Nederland. Bedrijven, kandidaten en partners die ons door het hele land helpen aan de leukste vacatures en de beste Life Science professionals.

Zo kunnen wij gegarandeerd de beste match maken tussen opdrachtgever en kandidaat. Marktkennis is essentieel voor het samenbrengen van kandidaten en opdrachtgevers. Om die reden focust Four Life Sciences zich op de markten; gezondheid,medische tools, FMCG, onderzoek, biotechnologie, farmaceutisch, chemie, landbouw en voeding. Met onze professionals en ervaring, garanderen wij kwaliteit en grondige kennis van de markt.

Bedrijfsgrootte

20 t/m 49 werknemers