Salaris

€500 - €2.5k Per maand

Type functie

Fulltime, Parttime

Geplaatst op

10 dagen geleden

Beschrijving

Graag nodigen wij je uit om te komen werken voor Alfa & Zorg, thuiszorg voor ouderen met behoefte aan ondersteuning.

Werken bij Alfa & Zorg is maatschappelijk werk met een betekenis voor ouderen of hulpbehoevende mensen. Hulp bieden bij het huishouden, zodat ze langer zelfstandig met plezier in hun eigen huis kunnen blijven wonen.

De huishoudelijke taken die onze cliënten niet meer kunnen uitvoeren, pak jij als hulp van Alfa & Zorg op, samen zorgen jullie voor een schoon en leefbaar huis.

Het is een baan waarin je écht het verschil maakt voor je cliënten. Een baan waarin je iedere dag met bijzondere verhalen thuiskomt. Je hebt korte lijntjes met je cliënt, zodat je bijvoorbeeld zelf met hem of haar kunt overleggen over werktijden.

Wij zijn op zoek naar mensen die flexibel ingezet kunnen worden in het hele werkgebied. Je kunt zelfstandig werken, reizen tussen cliënten is een onderdeel van de functie. Wij streven ernaar dat je naar alle cliënten kan op de fiets.

Wij zoeken naar enthousiaste thuiszorg medewerkers in Katwijk.

De functie:

· Huishoudelijke taken, een schoon en opgeruimd huis maken!

· Was verzorging, sanitair en keuken schoonmaken

· Persoonlijke aandacht, sociaal contact met ouderen

· Ondersteuning bij zelfstandig functioneren

· Organisatie van huishouding en lichte administratie

Functie-eisen

Ben jij enthousiast, gemotiveerd, klantvriendelijk en beschik je over uitstekende sociale vaardigheden? Beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift goed en ben je in staat zelfstandig te werken en zorg je als thuishulp graag voor anderen? Dan zorgen wij graag voor jou! Solliciteer vandaag nog!

Solliciteren?

Ben jij minimaal 4 dagdelen per week beschikbaar?

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie bij een dynamische en betrokken werkgever die aandacht heeft voor haar medewerkers? Het is enkel zinvol te reageren op deze vacature bij directe beschikbaarheid. We horen dan graag van je.

Wij bieden:

Alfa & Zorg is een zorginstelling waar de wens van de cliënt vooropstaat. Maar ook een instelling die de zelfstandigheid van de hulp hoog in het vaandel heeft. Wij geven vertrouwen en zijn te vertrouwen. Samen met je planner zorgen jullie voor een schoon en leefbaar huis van de cliënten. Thuishulpen van Alfa & Zorg krijgen alle ruimte voor hun persoonlijke ontwikkeling op weg naar een carrière in de zorg.

Daarnaast organiseren we zorg thema bijeenkomsten om de hulpen extra te scholen op onderwerpen als dementie, eenzaamheid, valpreventie en een veilig huis.

Als zorginstelling volgen wij de CAO voor de VVT (Verpleging, Verzorging en Thuiszorg.) Dat houdt dus in; vaste salarisschalen, een 13e maand, vanaf dag 1 deelname aan het pensioenfonds voor zorg en welzijn en extra vrije dagen.

Wij kijken uit naar onze samenwerking met jou, om ouderen verder te ondersteunen zodat zij langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen in hun vertrouwde omgeving.

Mogen wij vandaag nog een sollicitatie tegemoet zien? Graag gaan wij het gesprek met je aan.

Met vriendelijke groet,

Team Alfa & Zorg