Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Unica Building Services Oosterhout is dé one-stop shop voor gebouw gebonden techniek. De technologische oplossingen van Unica maken gebouwen slim, comfortabel, veilig, gezond en duurzaam. Met ruim 200 gepassioneerde medewerkers werken wij dagelijks aan het ontzorgen van klanten om zo de ultieme klantbeleving te verzorgen. Van ontwerp en realisatie tot en met beheer, onderhoud en inspectie. Van A tot Z kunnen onze klanten vertrouwen op de kundigheid van onze medewerkers. In onze klantenportefeuille zijn o.a. Defensie, Rijksvastgoedbedrijf, Rijkswaterstaat, Thebe, Politie, RWE, CZ en Rabobank opgenomen.

Op landelijk niveau is Unica betrokken bij spraakmakende projecten, zoals de nieuwbouw van het Amphia Ziekenhuis in Breda, het Hilton Hotel op Schiphol, de renovatie van de Technische Universiteit Eindhoven en De Hallen in Amsterdam. Unica zorgt voor integrale oplossingen die de gehele techniek van een gebouw beslaan, zowel op werktuigbouwkundig, elektrotechnisch als op ICT-gebied. Of het nu een nieuwbouw- of een renovatieproject betreft, Unica’s gespecialiseerde technici kunnen ondersteunen bij de volledige realisatie van het project, van voorbereiding tot en met inbedrijfstelling. Met negen bedrijvenclusters en ruim 2.500 medewerkers behoort Unica tot de grootste technisch dienstverleners van Nederland.

Functieomschrijving

Ter uitbreiding van het team zijn we voor Unica in Oosterhout op zoek naar een gedreven en creatieve Tendermanager met een echte winnaarsmentaliteit. Vanuit deze rol word je verantwoordelijk voor de coördinatie van landelijke aanbestedingen binnen de utiliteitsbouw. Je analyseert de wensen en eisen van de klant en weet deze te vertalen naar integrale oplossingen en een volledig plan van aanpak. Je zoekt oplossingen voor de risico’s en creëert en optimaliseert alle mogelijke kansen, zodanig dat er een winnende inschrijving wordt gedaan. Je rapporteert direct aan de Directeur.

Taken & verantwoordelijkheden:

 • Het mede samenstellen en leiden van het Tenderteam;
 • Bepalen van de tenderstrategie en doelstellingen;
 • Inventariseren van risico’s en kansen;
 • Opstellen en controleren van de benodigde aanbiedingsdocumenten;
 • Bewaken van de tenderplanning en het budget;
 • Afstemming met alle betrokken partijen en het organiseren van vergaderingen;
 • Je bent de regisseur van het proces, bent op tijd kritisch en zorgt voor een continue positieve energie in het tenderteam.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde hbo/wo-opleiding in een relevante richting;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als Tenderspecialist, Tendermanager of Projectmanager binnen de Bouw, Infra of Installatietechniek;
 • Kennis van en ervaring met meerdere contract vormen;
 • Ervaring met EMVI-plannen (schrijven en reviewen);
 • Analytisch en procesmatig sterk;
 • Communicatief sterk, sociaal vaardig, zelfstandig, resultaatgericht;
 • Schriftelijk (vlotte pen) en verbaal sterk in zowel Nederlands als Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Unica kent een goed arbeidsvoorwaardenpakket o.a. bestaande uit een goed salaris, een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen en de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen.


Over het bedrijf

Y
Y
Y
Y

YER Recruitment Solutions B.V.

YER werft, selecteert en bemiddelt bachelors en masters in elke fase van hun carrière voor functies met een vast of tijdelijk dienstverband.

Onze toegevoegde waarde komt tot uiting in ons uitgebreide netwerk en onze consultants, allen specialist in hun vakgebied. Wij kennen dus jouw markt en begeleiden jou snel en professioneel naar de functie die het beste bij jou past qua inhoud, salaris, werklocatie en -omgeving. 

Bedrijfsgrootte

2000 t/m 2499 werknemers

Opgericht

1987