Salaris

€3.6k - €4.6k Per maand

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Technisch Verkoop Adviseur & Calculator

Ben jij iemand met een goede combinatie van technisch en cijfermatig inzicht, die klantaanvragen door je commerciële skills kan omzetten naar op maat gemaakte voorstellen? 


Wegens groeiende vraag zal de organisatie komende jaren een actieve bijdrage gaan leveren binnen de staalmarkt. Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een technisch verkoop adviseur, die zich bezig gaat houden met (werktuig)bouwkundige projecten. In deze zelfstandige functie ben je een belangrijke schakel van de afdeling en zal je meedenken over o.a. de ontwikkeling, strategie en procesverbetering(en) van deze afdeling.

Hoe ziet je week eruit?
Als marktleider binnen de speciale (veiligheids)deuren willen zij ook uitgroeien tot favoriet bij klanten, architecten en aannemers binnen de stalen gevels en puien. Je bent gedurende de realisatie bij het gehele project betrokken, vanaf het eerste contactmoment tot aan het relatiebeheer na de oplevering, om zodoende een duurzame en optimale samenwerking na te streven. Met het technische karakter en een persoonlijke twist, werk je samen aan de kwaliteit van de klantrelaties en de ontwikkeling van de maatwerkoplossingen. Naast de commerciële taken en het klantcontact, waar je ongeveer 50% van je tijd mee bezig bent, bestaan je werkzaamheden o.a. ook uit het doen van marktonderzoek, prijsaanvragen, calculaties, offertes opstellen van diverse projecten, in de bandbreedte van 50K tot +/- 400K en dit alles volledig volgens de laatste bouwnormen. Soms zelfstandig en regelmatig in samenwerking met de projectmanager. Je voert overleg met de directie over de inzet van calculatie, zorgt voor de juiste instelling van de calculatieprogramma's, stelt in samenwerking met de projectmanager een werkbegroting op (na verkregen opdracht).

‘Zo denk jij in kansen en werk je aan technische oplossingen’

Wat verwachten wij dat je bent? Iemand die..
- In staat is kansen te signaleren en de afdeling naar een hoger niveau kan tillen;
- Representatief, gemotiveerd en energiek is;
- Zichzelf herkent in de kernwaarden betrouwbaar, betrokken, teamgeest, partnership.

Wat verwachten wij dat je hebt?
- Afgeronde opleiding werktuigbouwkunde, bouwkunde of commercie met aanvullende technische cursussen;
- Kennis en ervaring met het programma Orgadata LogiKal;
- Een aantoonbaar netwerk binnen de architectuur en of aannemerij.

Wat bieden wij jou, naast de leukste baan van Nederland?
- Bruto maandsalaris van €3.500 - €4.500 afhankelijk van leeftijd en werkervaring;
- Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een passende auto die je ook privé kan rijden, laptop en telefoon;
- Naast een inspirerende werkomgeving kom je terecht in een hecht en kundig team van 15 personen, waar je jezelf verder kan ontwikkelen door goede opleidingsmogelijkheden binnen een groeiende en dynamische organisatie.

Wie zijn wij?
Onze partner is marktleider in het ontwerpen, produceren en onderhouden van stalen maatwerk constructies, binnen verschillende industrieën (bouw en infra), waar het borgen van veiligheidsnormeringen van levensbelang is. Bij onze partner staat innovatie én samenwerken centraal en is wat dat betreft een platte organisatie met korte lijnen. Je merkt dat ze zeer ruimdenkend zijn en zich flexibel opstellen ten aanzien van werktijden en je de vrijheid krijgt om thuis te werken als dit nodig is.