Salaris

$2.6k - $3.5k Per jaar

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

2 dagen geleden

Beschrijving


TECHNISCH TEKENAAR/WERKVOORBEREIDER INTERIEURBOUW

Wat ga je doen?

Jij gaat als technisch tekenaar/werkvoorbereider bij dit bedrijf aan de slag met het uittekenen van interieurs voor voornamelijk winkels. Je hebt hiervoor ervaring met het technisch tekenen en AutoCAD is bekende software voor jou. Jij bent verantwoordelijk voor de bouwtechnische zaken. Je maakt de technische tekeningen voor de betimmering, installatietekeningen en interieur onderdelen. Ook ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding: inkoop van materiaal, maken van offertes en contact met onderaannemers, leveranciers en uiteenlopende klanten. Je bent zodoende communicatief vaardig naar veel verschillende soorten mensen.

Wat wordt jou geboden?

* Een goed salaris afhankelijk van werkervaring
* Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
* Een klein maar groeiend bedrijf met enthousiaste collega's
* Veel doorgroeimogelijkheden!

Wat wordt er van jou verwacht?

* MBO/HBO werk- en denkniveau
* Ervaring als tekenaar of werkvoorbereider in de interieurbouw
* Je kunt overweg met AutoCAD
* Geen 9 tot 5 mentaliteit

Waar ga je werken?

Je komt te werken bij een klein, maar groeiend bedrijf dat is gespecialiseerd in winkel inrichting. Dit bedrijf verzorgt voor winkels in verschillende branches maatwerk meubilair, van decors tot koeltechniek. In verband met uitbreiding zoeken ze voor het nieuwe jaar nieuw personeel.

Meer informatie of direct sollicteren?

lik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren.

Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via +31 20 757 0000 of thomas.keijzer@lmhengineering.com.Over het bedrijf

L
L
L
L

LMH Engineering

LMH Engineering is gespecialiseerd in bemiddeling van Electrical, Mechanical, Maintenance en Sales Engineers in de Machinebouw, Maritiem en Offshore sector. Binnen de Maritiem en Offshore focussen wij ons tevens op de engineers met een civiele achtergrond. Onze gedreven en gespecialiseerde Recruitment Consultants gaan voor jou proactief op zoek naar de vacature die je op het lijf geschreven is. Ons motto is: ‘We care, we deliver, we succeed’.

Bij LMH Engineering kijken we verder dan je CV. We kijken niet alleen naar je werkervaring, maar ook naar je persoonlijkheid en je carrière. Door onze persoonlijke begeleiding en specialisatie in Industrie, Maritiem en Oil & Gas bieden we je service op maat. Zodoende helpen we je niet aan een nieuwe baan, maar aan de volgende stap in je carrière!

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Wij helpen jou bij het waarmaken van je ambities. LMH Engineering biedt jou een persoonlijke benadering, een hoog serviceniveau en een grote verscheidenheid aan vacatures. Je wordt persoonlijk begeleid door een team van Recruitment Consultants gespecialiseerd in een bepaalde niche binnen engineering. Zij hebben een breed netwerk en gaan proactief voor jou op zoek naar een functie die jou op het lijf geschreven is. Hierbij is niet alleen je werkervaring belangrijk, maar ook je persoonlijkheid. We handelen snel en efficiënt, zodat jij in korte tijd een nieuwe uitdaging vindt.

Bedrijfsgrootte

20 t/m 49 werknemers

Opgericht

2013