Type functie

Fulltime

Geplaatst op

9 dagen geleden

Beschrijving

Wil je werken in een dynamische omgeving waar passie voor techniek en kunde voorop staan? En wil je graag in een 5-ploegensysteem werken? Dan nodigen wij je graag uit voor een 1e gesprek om zo een nog duidelijker beeld te geven van onze werkzaamheden. 
 
Dit ga je doen als Technisch Operationeel Beheerder in de ploegendienst
Als Technisch Operationeel Beheerder in de ploegendienst ben je verantwoordelijk voor de 24/7 continuïteit van de gebouw gebonden installaties en procesinstallaties van onze klant die actief is in de hightech industrie en gevestigd is in Veldhoven. Dit op een dusdanige manier dat kwaliteit & veiligheid van installaties en personen gewaarborgd blijft. 
 
Bij (ver-)storingen ben jij de specialist die het probleem aanpakt. Samen met je collega’s in de ploeg beoordeel je de verstoringen en zorg je samen voor een adequate aanpak zodat het productieproces niet in gevaar komt. Dit doe je op basis van eigen kennis en kunde of door het inzetten van externe partijen. Hierdoor sleutel je minder maar zal je technische horizon enorm verbreden. De installaties waar je onder andere mee te maken krijgt zijn; complexe elektro, gas, (behandeld) water, klimaat, perslucht, chemicaliën, koeling, noodstroom en gebouw gebonden installaties. 
 
Waar houd jij je zoal mee bezig: 
 • Het verhelpen van storingen, lopen van de controle rondes, beoordelen van de diverse technische installaties en rapporteren van afwijkingen. 
 • Het veiligstellen van installatiedelen volgens de geldende LOTO-procedures.  
 • Als er zich een calamiteit voordoet op de campus fungeer je als BHV-er binnen het Technical Respons Team (TRT). Hierbij ben je de technische ondersteuning zijn voor de hoofd BHV-er.  
 • Naast je activiteiten in het ‘veld’ is er een rol voor je weggelegd in de meldkamer voor het aannemen van meldingen en het monitoren of systemen binnen “specs” draaien. 
 
Dit breng je mee 
 • Je hebt een afgeronde opleiding op MBO-niveau in de richting Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of Installatietechniek. 
 • Je hebt kennis van gebouw gebonden en industriële installaties. 
 • Je hebt ervaring in het werken met gebouwbeheersystemen zoals Priva en/of Siemens. 
 • Je hebt aantoonbare kennis op het gebied van meet- en regeltechniek. 
 • Je bent in het bezit van een VCA-VOL en NEN3140 certificaat. 
 • Je bent flexibel ingesteld en werkt graag in een 5 ploegensysteem. 
 • Je bent klantvriendelijk en klantgericht en wilt zorgdragen voor de technische installaties op locatie. 
 • Je bent stressbestendig en bent zelfverzekerd genoeg om in stressvolle situaties keuzes te maken. 
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift. 
 
Wat bieden wij je  
Een uitdagende rol in een hecht team waarbij je verantwoordelijk bent voor de continuïteit van diverse typen installaties. Er is veel techniek en een hoge mate van complexiteit en verscheidenheid aan installaties aanwezig bij de klant. Binnen het team staat passie voor techniek en service richting de klant voorop. Daarnaast werk je in een 5-ploegen schema wat zorgt voor veel ruimte voor vrije tijd. Tevens ontvang je persoonlijke begeleiding en kom je te werken in een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld. 
 

 Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij deze functie horen daar een laptop en telefoon bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je maar liefst 25 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden. 

 
Wij zijn ENGIE 
ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.
 

ENGIE Services Zuid biedt bedrijven en instellingen in Zuid Nederland duurzame technische dienstverlening. Dankzij onze technische kennis en passie realiseren we voor onze klanten oplossingen op het gebied van elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering. Binnen deze vakgebieden richten we ons vooral op grote en complexe projecten en ontzorgen we de klant in zowel nieuwbouw, renovaties, revisies en onderhoud & beheer. 

 
Zo kun je solliciteren 

Spreekt deze uitdagende baan je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Joey Schmeitz via

joey.schmeitz@engie.com

of telefonisch op 06 833 013 25.

Monteurs_
Additional Information
 • Main Tile: #Monteurs_NL
 • Sub Tile: #MonteursAlleuitvoerendetechnischefuncties_NL

Over het bedrijf

E
E
E
E

Engie Nederland

ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld.

ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

ENGIE Nederland
ENGIE is een services- en energiebedrijf dat de leiding neemt in duurzame verandering. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services (marktleider in technische dienstverlening) en ENGIE Energie. ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers.


Duurzame verandering
Samen met onze klanten en partners zijn we in staat om de energietransitie richting te geven en te versnellen. En dat doen we in de praktijk op tal van manieren. Van het ontwerpen en installeren van duurzame verlichting tot het ontwikkelen van grote innovatieve, technische oplossingen. Daarnaast dragen wij zorg voor de betrouwbare opwekking en levering van groene energie. Heel divers dus, en dat maakt het werken bij ENGIE ook zo mooi.

Waar je ons tegenkomt
Waar je ook bent in Nederland, de kans is groot dat je één van onze 6.200 collega´s ergens tegenkomt. Zo kun je onze drones zien vliegen bij het inmeten van bruggen en sluizen in Noord-Holland. Bouwen we een zonnepark in Nijmegen, maken we van Nieuw-Reijerwaard het meest duurzame bedrijventerrein van Europa. Of wie weet kom je één van onze accountmanagers tegen, die dag in dag uit onderweg zijn naar onze klanten om samen tot de beste invulling van hun energiebehoeften te komen.

Onze mensen
Vaak werk je in een team in een cultuur die no-nonsense en informeel is, met mensen op wie je kunt rekenen. Mensen die graag hun kennis en passie voor techniek en energie met je delen. Mensen die betrokken zijn. We praten wel de hele dag over techniek, maar in feite draait het bij ons om de mensen. Zonder de juiste mensen kunnen we onze klanten niet bieden wat ze van ons verwachten.

Wat wij bieden
Daarom vinden wij het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. En dat je arbeidsvoorwaarden in orde zijn. Naast 38 vakantiedagen en een goede pensioenregeling geven we je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en kansen om jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld met cursussen en opleidingen.  

Top Employer
ENGIE is een solide, betrouwbare werkgever met hart voor de medewerkers. Dit blijkt onder meer uit onze certificering als Top Employer. Op 7 februari 2019 maakte het Top Employers Institute de resultaten bekend van het jaarlijkse onderzoek onder een groot aantal werkgevers in Nederland. Wij zijn er trots op dat ENGIE dit jaar voor de derde keer op rij de Top Employers Nederland award heeft ontvangen. Volgens het Top Employers Institute scoort ons personeelsbeleid op alle fronten. Van talentontwikkeling tot integriteit en het creëren van een veilige werkomgeving.​

Bedrijfsgrootte

5000 t/m 9999 werknemers

Opgericht

2001