Salaris

€2k - €3k Per jaar

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Sta jij aan het begin van je loopbaan of ben jij toe aan een nieuwe uitdaging, waarbij je voor een specialist in de werktuigbouwkunde, het vaste aanspreekpunt zal zijn voor klanten en relaties?

Wegens uitbreiding voor de locatie Noord-Holland zijn wij op zoek naar een leergierige en gemotiveerde technisch commercieel adviseur voor op de binnendienst. De functie richt zich in het begin op het uitwerken van offertes, en zal vervolgens worden uitgebreid naar een breder takenpakket.

Hoe ziet je week eruit?
Het uitwerken van de offertes zijn inmiddels herkenbaar en je voert dit zelfstandig uit voor met name de exportafdeling. Je krijgt steeds meer verantwoordelijkheid in je functie en zal telefonisch klanten en relaties ondersteunen met het beantwoorden van technische vraagstukken. Naast deze technische vragen krijg je te maken met diverse commerciële gebeurtenissen en omstandigheden die erg uiteenlopen wat betreft de invulling. Hier moet je denken aan een stuk advies- en begeleiding van offertetrajecten (opstellen en afhandeling), het bewaken van procedures, retour afhandeling(en), onderhouden van contact met relaties over order (levertijden etc.) en administratieve mutaties. Uiteraard kunnen je directe collega’s van de buitendienst niet zonder jouw ondersteuning bij het verwerken van de offertes en orders.

Wat verwachten wij dat je bent?

- Communicatief vaardig en een goed inlevingsvermogen;
- Oplossingsgericht- en stressbestendig;
- Analytisch denkvermogen.

Wat verwachten wij dat je hebt?
- Een afgeronde MBO-4 opleiding richting werktuigbouwkunde, aangevuld met cursussen en/of trainingen. Of minimaal drie jaar relevante en aantoonbare werkervaring binnen een technische salesfunctie;
- Algemene kennis van automatiseringssystemen;
- Door het internationale karakter van de organisatie is kennis van de Nederlandse en Engels taal een vereiste.

Wat bieden wij jou?
- Bruto maandsalaris van €2.250- €3.000 afhankelijk van ervaring met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
- Een inspirerende en afwisselende werkomgeving waar je jouw talent kan inzetten en, afhankelijk van je ambities en resultaten, verder kan ontwikkelen binnen de groeiende organisatie door middel van het volgen van opleidingen;
- Een fulltime dienstverband waarbij je 40 uur per week werkt en daardoor 13 dagen ADV per jaar opbouwt.

Wie zijn wij?
Onze partner is van oorsprong een familiebedrijf en dit zie je dan ook terug in de informele sfeer met korte lijnen en hechte samenwerking. Het kleinschalige karakter is in de loop der jaren gegroeid naar meerdere vestigingen en ze staan bekend als specialist binnen de pneumatisch-, hydraulisch equipment en persluchtinstallaties.  Daarnaast zijn ze leverancier van hoogwaardige hijs- en heftechnieken, waaronder computergestuurde systemen, hoogwaardige boutverbindingsgereedschappen en pneumatische vloeistofpompen. Ook andere vormen van dienstverlening zoals onderhoud (ook op locatie), kalibratie en het in eigen huis vervaardigen van onderdelen en gereedschap op specificatie, maken deel uit van de servicemogelijkheden.