Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Wij op zoek naar een Teamleider die stevig in zijn/haar schoenen staat en meerdere ballen hoog kan houden. Een Teamleider met een persoonlijke touch! Ben jij klaar voor deze uitdaging?

Informatie
Als Teamleider weet jij medewerkers op de juiste manier te coachen en inspireren. Tegelijk ben jij de stabiele factor: jouw team kan op je rekenen! Je geeft operationeel leiding aan beide teams van de polikliniek en functie afdeling en bouwt actief mee aan de afdelingsdoelstellingen. Geen dag is hetzelfde, je schakelt veel en werkt nauw samen met de afdelingsmanager.
 • Je draagt zorg voor de dagelijkse coördinatie en planning van zorg en personeel.
 • Je signaleert, initieert en leidt verbeterprojecten.
 • Je voert jaargesprekken met medewerkers en bent casemanager bij (langdurig) verzuim.
 • Je stuurt op verantwoordelijkheid en zorgt voor een duidelijke en heldere taakverdeling.
 • Je zorgt voor het hebben en houden van een goede multidisciplinaire samenwerking zowel in,- als extern.

Functie-eisen
Onze verwachting is dat je verantwoordelijkheid neemt en de juiste koers uitzet waarbij je het team in hun kracht zet. Je hebt de ambitie om leiding te geven en bent in staat om verandering vorm te geven en daar draagvlak voor te creëren. Ook ben je communicatief sterk op alle niveaus.
Vanzelfsprekend beschik jij over een relevant HBO-V diploma aangevuld met een managementopleiding.

Arbeidsvoorwaarden
 • De functie is volgens Cao Ziekenhuizen ingeschaald in FWG55 (max €4.111,- bruto per maand), op basis van een 36-urige werkweek.
 • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering, beide ter hoogte van een volledig maandsalaris (13e en 14e maand).
 • Je kunt gebruik maken van één of meer regelingen uit ons Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden.
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden waarbij je een goed pensioen opbouwt en je een reiskostenvergoeding ontvangt.
 • Werken bij een topklinisch Ziekenhuis dat onderdeel is van het Santeon netwerk. Je krijgt daarmee de mogelijkheid om samen te werken met professionals van andere Santeon ziekenhuizen en zo vernieuwing te stimuleren.
 • Catharina ziekenhuis is in 2020 voor de 12e keer op rij verkozen tot Top Employer, daar zijn we trots op.
 • Investering in jouw ontwikkeling, opleiding en duurzame inzetbaarheid omdat we samen het beste voor elkaar en voor de patiënt willen.
 • De mogelijkheid om gratis deel te nemen aan een ruim aanbod aan activiteiten in het kader van "Sterk in je Werk".
Een Verklaring Omtrent het Gedrag maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Contactinformatie
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Janine Dijkhuis (Afdelingsmanager MDL) via telefoonnummer 040 - 239 91 11.

Wil jij ons team versterken? Je sollicitatie ontvangen we graag vóór 25 oktober 2020 via de sollicitatiebutton op deze pagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

De Polikliniek Endoscopie en Polikliniek Maag-, Darm- en Leverziekten
Het RVE maag-, darm- en lever van het Catharina Ziekenhuis is een dynamische, innoverende en snel groeiende afdeling. Met een team ambitieuze MDL-artsen, Endoscopieverpleegkundigen, Verpleegkundig Specialisten en Polikliniekassistenten vernieuwen en verbeteren we ons en onze afdeling continue. Er zijn intensieve samenwerkingen met verschillende afdelingen in huis zoals Kortverblijf, Oncologie, Bariatrie, Inkoop en CSA.
Met de juiste coaching, verbeter- en verandertrajecten, verbinden en het inzetten van juist de overeenkomsten tussen collega's en afdelingen til jij deze afdelingen naar een hoger niveau.

Het Catharina Ziekenhuis
Het Catharina Ziekenhuis is een modern, gastvrij en topklinisch opleidingsziekenhuis in de hightech stad Eindhoven. Landelijk staan we bekend om onze hooggespecialiseerde zorg bij kanker en hartziekten. Werken in het Catharina Ziekenhuis is boeiend, leerzaam en uitdagend. Wij bieden je een professionele werkomgeving om elke dag het beste uit jezelf te halen. In het Catharina Ziekenhuis werken ruim 3.500 gedreven professionals met één doel: elke dag de beste zorg -direct of indirect- bieden aan onze patiënten. We investeren in de ontwikkeling, opleiding en duurzame inzetbaarheid van onze mensen omdat we samen het beste voor elkaar en voor de patiënt willen.
Source: Catharina Ziekenhuis