Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

Vandaag

Beschrijving

Organisatie Deze organisatie in Tilburg, richt zich op de productie van high end innovatieve kartonverpakkingen. Zij levert onder andere de foodindustrie.

Functiebeschrijving Als Coordinator Onderhoud werk je binnen de afdeling Maintenance samen met jouw collega's aan een betrouwbaar machinepark met minimale ongeplande downtime. Je bent verantwoordelijk voor het correctief en preventief onderhoud aan de machines en installaties op zowel E als WTB gebied, om gezamenlijk zoveel mogelijk kwalitatieve kartonnen verpakkingen te produceren.

 • Je start de dag met een evaluatie van de onderhoudsprocessen van de afgelopen 24 uur om de prioriteiten voor de komende 24 uur te bepalen en Monteurs in te plannen.
 • Gedurende de dag volg je de voortgang van het onderhoudswerk op door shop flooring en stel je de planning eventueel bij.
 • Op basis van jouw analyses op verstoringen, door jou bijgehouden in ons productiemanagement systeem (CBS), kom je met structurele verbeteracties of -projecten, welke je verwerkt in de (preventieve) onderhoudsplannen in SAP.
 • In de verschillende technische projecten heb je een leidende, initiërende of meewerkende rol en pak je deze aan volgens de Lean filosofie methodes (Standard work, 5S, Problem Solving, Kaizen, etc).
 • Je bent sparringpartner in de TD organisatie rondom complexe storingen en of onderhoudsactiviteiten en schakelt zonodig met in- en externe partijen in binnen en/of buitenland om te komen tot een geschikte oplossing en werkmethode.
 • Met jouw organisatietalent ben je in staat overzicht te behouden en prioriteiten te stellen in de dagelijkse correctieve en wekelijkse preventieve onderhoudswerkzaamheden.

Functie-eisen

 • Een technisch HBO diploma, bij voorkeur in de richting van WTB of Technische Bedrijfskunde
 • Toe aan de volgende stap in jouw carrière na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan in de machinebouw en/of procesindustrie
 • Je bent bedreven in onderhoudsmanagement systemen zoals SAP-PM en TPM
 • Ervaring in verbetertrajecten op het gebied van onderhoud en je kunt snel schakelen bij veranderende omstandigheden.
 • Je bouwt samen met je collega's aan een verbeterde servicegerichte maintenance organisatie en hebt een echte hands-on mentaliteit
 • Tenslotte neem je graag initiatief en ben je als zelfstarter in staat om processen continu te verbeteren, waarbij je proactief de samenwerking opzoekt met je collega's.

Xelvin
Xelvin is een internationaal opererende organisatie. Verspreid over Europa zijn er 15 kantoren. We hebben een groot netwerk van professionals opgeleid van MBO, HBO tot Universiteit die vanuit een vast of flexibel dienstverband projecten uitvoeren voor toonaangevende opdrachtgevers.
Xelvin biedt haar medewerkers de beste balans tussen flexibiliteit en zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei in een stimulerende en uitdagende werkomgeving. Xelvin is actief in de sectoren Technologie | Food, Chemie & Pharma | Bouw, Infra & Milieu | Energie & Water.

Solliciteren
Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Lisa van de Laar, telefoonnummer 040-2910056 of verstuur uw sollicitatie per e-mail naar l.vandelaar@xelvin.nl.


Over het bedrijf

X
X
X
X

Xelvin B.V.

Xelvin is specialist in het detacheren van ondernemende technici.

Dit doen we door de vraag en het aanbod van onze opdrachtgevers en onze kandidaten goed te inventariseren en bij elkaar te brengen. We zien kansen voor beide partijen en reageren daar voortvarend op.

Open organisatie

Xelvin is groot genoeg om een prachtig netwerk aan opdrachten en technici te hebben en onderhouden en open en plat genoeg georganiseerd om snel en transparant te kunnen schakelen. Een organisatie met slagkracht.

Persoonlijk

Xelvin gelooft in een persoonlijke touch, in elkaar kennen. Niet voor niets nemen de consultants regelmatig een kijkje in de keuken van opdrachtgevers. Want alleen zo is het mogelijk adequaat in te spelen op de specifieke vragen en behoeften van bedrijven en medewerkers.

Direct contact en korte communicatielijnen staan bij Xelvin hoog in het vaandel.

Visie

We zijn niet alleen ondernemend en bezig in het nu, we dromen ook graag. Het is onze visie en droom de plek te zijn waar mensen hun persoonlijke en professionele ambities kunnen verwezenlijken. Mensen die hun verantwoordelijkheid nemen krijgen volop de ruimte om te werken aan nieuwe doelen. Er wordt dan ook veel geïnvesteerd in ontwikkeling, met aandacht voor een ieders persoonlijke situatie.

Bedrijfsgrootte

500 t/m 999 werknemers