Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Ben jij dé administratief specialist met leidinggevende capaciteiten die het finance team naar een hoger level brengt? Wil jij zien hoe het eraan toegaat achter de schermen bij een snel groeiende scale-up? Dan ben jij degene die wij zoeken! Lees snel verder of solliciteer direct!

Over Shypple
Shypple zorgt in de conservatieve logistieke sector voor een revolutie door logistiek eenvoudig te maken. Wij bieden bedrijven een moderne en eenvoudig bruikbare webapplicatie dat real-time zichtbaarheid biedt in elk aspect van de supply chain. Vanuit onze web app kunnen logistieke teams rechtstreeks zendingen voor lucht-, rail- en zeevracht doorzoeken, vergelijken, boeken en volgen. Als ‘digital forwarder’ bieden wij bedrijven een sprong in efficiëntie welke ongekend is binnen de sector. Shypple minimaliseert de traditionele foutmarges en bespaart directe én indirecte kosten binnen het gehele proces.

Jouw rol als Teamleider Financiële administratie
Als teamleider financiële administratie ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie (crediteuren-, debiteuren- en grootboek). Je draagt zorg voor een zo goed mogelijke inrichting van de administratie en de administratieve processen. Op boekhoudkundig gebied en wanneer het gaat over vraagstukken op financiële wet- en regelgeving ben jij hét aanspreekpunt, zowel intern als extern.
Je bent in deze rol meewerkend teamleider van ons finance team, je krijgt meteen veel verantwoordelijkheid en vrijheid om deze rol in te richten. Je rapporteert direct aan de CFO en je werkt samen met oa. de business controller.

Wat je gaat doen

  • Je draagt zorg voor het optimaliseren, standaardiseren en borgen van financiële administratieve processen.
  • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de financiële maand- en kwartaalrapportages, alsmede de jaarrekening.
  • Aan het eind van een verslagperiode zorg jij voor onderlinge afstemming tussen de diverse deeladministraties.
  • Je onderkent en adresseert de fiscale risico’s en denkt mee over de complexe administratieve vraagstukken.
  • Je hebt een adviserende rol en je bent een stevige sparringpartner richting de business controller en management bij financieel-administratieve en financieel-juridische vragen en problemen.
Source: Shypple