Salaris

€3.5k - €4k Per maand

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Een vaste baan als teamleider customer service bij een internationale en technische organisatie in de regio Utrecht (38 uur, fulltime, vaste baan, regio Utrecht)

De organisatie bestaat uit 37 vestigingen op 5 continenten met meer dan 1.100 medewerkers wereldwijd. In Nederland werken bij deze organisatie ongeveer 100 mensen in zowel de binnen- als buitendienst. In deze functie maak jij onderdeel uit van de sales afdeling.

In deze functie ben jij er voor de klanten. Je analyseert de feedback die klanten geven en gaat op zoek naar passende oplossingen. Dit met als doel de klanttevredenheid op korte en lange termijn te verbeteren. Je analyseert klantgegevens en kijkt waar processen verbetert kunnen worden en voert deze ook uit. Als persoon ben jij iemand die in oplossingen denkt, je bent altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden. Je zorgt dat het team op de hoogte is wat er bij de klanten speelt en wat er van hen wordt verwacht. Met behulp van jouw coaching en aansturing kan jouw team groeien en kunnen zij zichzelf verder ontwikkelen.

WIJ VRAGEN:
* HBO werk- en denkniveau;
* Minimaal drie jaar ervaring in een soort gelijke functie;
* Uitstekende beheersing van de Duitse taal (bij voorkeur native speaker);
* Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift;
* Kennis van MS Office;
* Woonachtig in de omgeving van Utrecht.

WIJ BIEDEN:
* Een internationale en dynamische werkomgeving;
* Een vaste fulltime baan bij een groeiende en internationale organisatie;
* Een salaris van maximaal €4.000,- o.b.v. 40 uur afhankelijk van ervaring;
* Reiskostenvergoeding van €0,19 cent per kilometer;
* 25 vakantiedagen.

SOLLICITATIEPROCEDURE
Wij werken in opdracht van deze organisatie. Word jij enthousiast van deze baan? Dan komen wij graag met jou in contact! Je kan reageren via de sollicitatiebutton of je CV mailen naar zeist@trend.nl. Na een eerste online kennismaking, volgt er een gesprek bij de organisatie.