Functietype

Fulltime

geplaatst op

10 dagen geleden

Locatie

Eindhoven, NB

Beschrijving

UPS zoekt een Team Lead Applicatie Developers
*THUISWERKEN IS MOGELIJK VOOR DEZE FUNCTIE

Heb jij ruime ervaring als applicatieontwikkelaar? En vind je het leuk om boven op de laatste ontwikkelingen in je vak te zitten, mede-developers aan te sturen en altijd te blijven leren? Als Team Lead C# bij UPS werk je aan projecten die in veel verschillende landen worden gebruikt en maak je deel uit van een grote en internationale gemeenschap van agile teams.

Dit ga je doen

Je gaat aan de slag met het leveren van functionaliteiten voor zeer complexe IT-systemen. Je werkt samen met verschillende agile teams en neemt deel aan opkomende technologieën en processen zoals CI/CD en DevOps om ervoor te zorgen dat we onze doelstellingen bij UPS effectief en efficiënt bereiken. Je houdt je bezig met activiteiten voor de volledige levenscyclus van systemen: analyse, technische vereisten, ontwerp, codering, testen én de implementatie van software. Als team lead houd je niet alleen de roadmap en de kwaliteit van de producten in de gaten, maar ook de ontwikkeling van je mensen. NB: deze rol kun je eventueel op afstand vervullen.

Dit breng je mee

 • Een hbo- of wo-diploma in de richting van informatica, computer science of vergelijkbaar.
 • Ongeveer 3 jaar werkervaring als technisch adviseur/architect op het gebied van Microsofts tech stack.
 • 5-8 jaar ervaring met software engineering-technologieën zoals Visual Studio, C#, Client-Server, SQL Server, XML, JSON and HTML.
 • Ervaring met ontwerpen aan bestaande systemen, unit testing en DI/IoC.
 • Ervaring met Windows Forms en WPF.
 • Kennis van en ervaring met frameworks zoals MVVM, MVC and SOLID.
 • Een analytische en probleemoplossende houding.
 • Coachingervaring binnen een agile omgeving; je kunt goed anderen (bege)leiden.

En dit pakket krijg je van ons

 • Een goed startsalaris.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 27,5 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding, een bedrijfspensioenregeling, collectieve zorgverzekering, telefoon/laptop (indien nodig), fietsplan en korting op je sportschoolabonnement.
 • Professionele trainingen die je helpen nóg beter te worden in je vak.
 • Goede doorgroeimogelijkheden. Dankzij onze ‘promote-from-within’-cultuur vind je altijd nieuwe, uitdagende kansen op verschillende functieniveaus.

Over UPS
Natuurlijk heb je onze bruine bestelbussen weleens zien rijden, maar wist je ook dat UPS een toonaangevende leverancier is van gespecialiseerde transport- en logistieke diensten (UPS Supply Chain Solutions)? Sinds de oprichting in 1907 zijn we uitgegroeid tot een miljardenbedrijf en actief in meer dan 200 landen en gebieden wereldwijd. Wat dit voor jou betekent? Mogelijkheden waarvan je nooit had durven dromen. Ontdek hoe Future You zich bij UPS kan ontwikkelen!

Bij UPS behandelen we mensen eerlijk. We werven, selecteren, trainen, promoveren en compenseren op basis van verdienste, ervaring en andere werkgerelateerde criteria. We discrimineren niet op basis van leeftijd, afkomst, religie, (psychologisch) geslacht, beperking of seksuele oriëntatie.

Pak jij deze uitdaging aan? Solliciteer nu als Team Lead Applicatie Developers bij UPS!