Salaris

€4k - €4.5k Per maand

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

1 dag geleden

Beschrijving

Senior Systeembeheerder VMware

Welkomstbonus van € 5.000,-

Bij T2 zorgen we goed voor elkaar en doen wij leuke dingen met leuke mensen. We zorgen voor uitdagende opdrachten zodat jij jezelf onbeperkt kan blijven ontwikkelen. Ben jij een ervaren systeembeheerder VMware en wil je het beste uit jezelf halen? Dan ben je van harte welkom bij T2 en ontvang je onze welkomstbonus ter waarde van € 5.000,-.

 

Wat mag je nog meer verwachten?

Als je met ons de uitdaging aangaat dan bieden we je het volgende:

• Dienstverband voor onbepaalde tijd

• Salaris tussen de  € 4.000,- en € 4.500,- bruto per maand o.b.v. 40 uur met daarbij ook nog een variabele bonus

• Onkostenvergoeding € 100,- netto per maand

• Reiskostenvergoeding keuze uit:

- Een mobiliteitsvergoeding van € 1.000,- bruto per maand

- Een auto naar keuze, met een leasebudget van € 800,-

• 25 vakantiedagen

• Opleidingstraject met een budget van € 5.000,- per jaar

• Pensioenregeling

• En natuurlijk niet te vergeten een mooie welkomstbonus ter waarde van € 5.000,- bruto

 

Wat neem je mee?

Als systeembeheerder VMware heb je diepgaande kennis van virtualisatie en ben je in staat VMware servers te beheren en configureren. Je kan diverse migraties uitvoeren maar je bent ook bereid om 3e lijns incidenten op te lossen. Vanuit jouw rol ben je verantwoordelijk voor het operationeel houden van de omgeving, doorvoeren van vernieuwingen en adviseren van projecten. Je bent een echte senior collega die de opdrachtgever de optimale versterking biedt!

 

Onderstaand hebben we de wensen op een rijtje gezet:

• Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als systeembeheerder

• Je hebt hbo werk- en denkniveau

• Je hebt ruime ervaring met Windows Server 2012 / 2016

• Je hebt een up-to-date VMware VCP certificering

• Je hebt ervaring met PowerShell

• Je hebt aantoonbare kennis van minimaal twee van de onderstaande producten;

- ESXi

- vSphere vCenter

- vCloud Director

- vRealize Automation

- VMware Workspace One

- VMware Horizon

- VEEAM

- Hyper-V

• Je hebt een grote dosis verantwoordelijkheidsgevoel

• Je bent klantgericht, probleemoplossend en communicatief vaardig

• Je bent minimaal 36 uur per week beschikbaar

• Je hebt een geldig rijbewijs

• Je bent woonachtig in de Randstad (omgeving Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Rotterdam)

 

Over T2

Bij T2 werken 30 systeembeheerders. Ze halen voldoening uit de technische uitdagingen binnen een Enterprise omgeving en werken voor top bedrijven zoals de Nationale Politie, Politieacademie, Gemeente Amsterdam, Intergamma, WIGO4IT, ING en de Rabobank. Ook niet geheel onbelangrijk ze werken in een hecht team van ambitieuze professionals, die op een professionele en informele wijze met hun carrière en collega’s omgaan. Dat is de basis voor succes!

Het is vanzelfsprekend dat je met de nieuwste technieken werkt. Daarom hebben we uitgebreide opleidingsmogelijkheden en ondersteunen we je maximaal in je ontwikkeling. Het succes wat we samen maken vieren we ook samen. Dit doen we door onze jaarlijkse events die overal ter wereld plaatsvinden: Parijs, Lapland, Abu Dhabi, Las Vegas en New York.

 

Hoe verder?

Pas jij in een team van gedreven professionals? Solliciteer dan op deze functie! Heb je toch nog vragen? Ik, Diandra, ben bereikbaar op 06-11003698 of bekijk onze website www.t2.nl.


Over het bedrijf

T
T
T
T

T2 IT detachering

Wij zijn Rob en Marc, de trotse directeuren van T2 IT detachering! We hebben ruim 12 jaar geleden besloten om samen een bedrijf te creëren waar inmiddels meer dan 30 systeembeheerders zich thuis voelen. We doen dit onder het motto: ‘leuke dingen doen met leuke mensen’.

We weten dat een goede systeembeheerder momenteel overal aan de slag kan. Maar als je slim bent kies je voor een werkgever die je maximaal ondersteunt in jouw ontwikkeling. Daarom bieden we je een opleidingstraject van € 5.000,- euro per jaar met uitgebreide mogelijkheden, want jouw succes is ook ons succes. Daarnaast zorgen we voor uitdagende en passende opdrachten zodat opleiding en werkervaring gelijk opgaan!

We verwachten van jou dat je op een professionele wijze omgaat met jouw carrière en met je collega’s. Want professioneel samenwerken is voor ons de basis voor succes! Het resultaat wat we samen bereiken vieren we ook samen.
Dit doen we door onze jaarlijkse events die overal ter wereld plaatsvinden: Parijs, Lapland, Abu Dhabi, Las Vegas en New York.

Kortom, bij T2 werken professionals die op een ambitieuze wijze naar hun ontwikkeling kijken en daarbij maximaal ondersteund willen worden. Bij T2 zorgen we goed voor elkaar!

Enthousiast geworden? Bekijk dan onze vacatures! Wil je meer weten over Rob en Marc of T2? Bekijk dan de bedrijfsvideo.

Bedrijfsgrootte

50 t/m 99 werknemers

Opgericht

2009