Functietype

Fulltime

geplaatst

10 dagen geleden

Locatie

Veghel, NB

Beschrijving

Als systeembeheerder aan de slag bij een Internationale organisatie met in Nederland alleen al bijna 800 Collega’s? Lees snel verder en reageer.

Wat ga je doen?

Als systeembeheerder in deze organisatie ben je mede verantwoordelijk voor het beheren van de serveromgeving bestaande uit 300 virtuele Windows servers. Er wordt gewerkt met VMWare, Citrix en RDS. In deze rol geef je 2e lijns support, denk hierbij aan complexe gebruikers problemen, issues in de serveromgeving en problemen met de print en fileservers. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor werkplekbeheer.

Momenteel bestaat het team bestaat nu uit 4 man. Samen zijn ze verantwoordelijk voor de gehele infrastructuur, bestaande uit systeem- en netwerkbeheer, werkplekbeheer en het verlenen van support.

Wie ben je?

- Je hebt HBO werk- en denkniveau;
- Je hebt minimaal 2 tot 3 jaar ervaring als systeembeheerder in complexe omgevingen;
- Je hebt ervaring met Windows servers, VMWare, Citrix en RDS;
- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat mag je verwachten?

- Salaris tot €3500, - op basis van 40 uur;
- 30 vakantiedagen;
- Stand-by vergoeding €360,- per maand;
- Een goede pensioensregeling;
- Telefoon en laptop van de zaak.

Waar ga je werken?

Je komt te werken bij een organisatie met diverse vestigingen verspreid door Europa. Ze richten zich op het aanbieden van logistieke diensten. In totaal werken er bijna 800 collega’s in Nederland. Ondanks dat het gaat om een grote organisatie, voelt het als je tweede familie.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Raisha Rambharse | tel: 070-2197197 / 06-41082940 |

raisha@stackops.nl


Over het bedrijf

Company Logo StackOps B.V.
Company Logo StackOps B.V.
Company Logo StackOps B.V.
Company Logo StackOps B.V.

StackOps B.V.

Wij vinden en bieden niet zomaar Infrastructuur, Netwerk, Security specialisten aan. Nee, wij leveren succes door groei. Omdat we groei centraal stellen weten we ook wat de beste match is om dit te behalen.

Hier is onze hele organisatie op ingericht. Team, structuur en werkwijze. Wij blijven gefocust op ontwikkelingen in de markt. En daarom beheert ook elk teamlid zijn of haar eigen specialisme en regio in Nederland.

Met elkaar werken we elke dag keihard aan een succesvolle toekomst. Door te ontdekken wat jouw dromen en ambities zijn, eerlijk te zijn in ons advies en groei centraal te zetten kunnen we samen maximaal resultaat bereiken. En dat is pure winst! Dit is nieuw.

Bedrijfsgrootte

10 tot 19 werknemers

Branche

Staffing/Employment Agencies

Oprichtingsjaar

2018

Website

http://www.stackops.nl