Salaris

€12.5 - €12.5

Functietype

Freelance, Parttime

geplaatst op

9 dagen geleden

Locatie

Roermond, LI

Beschrijving

Functieomschrijving

Voor een leuke opdrachtgever in Roermond zijn we op zoek naar een teamleider winkel. Je gaat werken binnen het Designer Outlet als supervisor. Je bent 32 uur beschikbaar en beschikt over een echte helicopterview. Als jij jezelf hierin herkend zoek dan niet verder!

Wat bieden wij jou
 • Direct op contract bij de opdrachtgever
 • Leuke werkgever met gezellige collega's
 • Dynamische werksfeer
 • Mogelijkheid om te ontwikkelen naar jouw behoefte
Wie ben jij

Wij zijn op zoek naar een teamleider voor een winkel in het Designer Outlet in Roermond. Het betreft een uitdagende functie met een flinke dosis verantwoordelijkheid. Jij vindt het leuk om mensen aan te sturen in de winkel en hebt een echte helicopterview.

 • Teamplayer
 • Enige ervaring in retail
 • Communicatief sterk
Wat ga je doen

Je start de dag natuurlijk met een lekkere kop koffie. Daarna ga je samen met je team aan de slag. Je gaat in de winkel fungeren als ogen van de manager en helpt ook mee met de verkoop. Je vind het leuk om de klant het leukste bloesje in de winkel te verkopen en terwijl je dat doet hou je een oogje in het zeil of de wachtrij niet te lang wordt. Als de wachtrij te lang wordt zoek je een passende oplossing en zet je de medewerkers in de winkel op de juiste manier in.

 • Adviseren over producten
 • Meehelpen op de winkelvloer
 • Oplossen van bezettingsproblematiek op winkelvloer
 • Verbeteren van processen
Waar ga je werken

Je gaat werken bij een winkel in het Designer Outlet in Roermond. Het is een nieuw jong dynamisch team waarbij jij echt een extra toevoeging zal zijn.

 • Leuke werksfeer
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

Company Logo Tempo-Team
Company Logo Tempo-Team
Company Logo Tempo-Team
Company Logo Tempo-Team

Tempo-Team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Branche

Agriculture/Forestry/Fishing

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Referral bonus, Professionele ontwikkeling, Pensioen / Pensioenplan , Vakantiedagen

Oprichtingsjaar

1969

Website

https://www.tempo-team.nl